Stoiximan: Πράξη αλληλεγγύης για τον πρωταθλητή ποδηλασίας Μόδεστο Καπινά

Ένα ξεχωριστό γεγονός έλαβε χώρα το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου στην αναμέτρηση ΠΑΟΚ – Ξάνθη, με τον Δικέφαλο του Βορρά και την υποστήριξη του Μεγάλου Χορηγού του, Stoiximan, να ανακοινώνουν την οικονομική ενίσχυση για τις ανάγκες αποκατάστασης του πρωταθλητή ποδηλασίας Μόδεστου Καπινά.

Ο Μόδεστος Καπινάς – πρωταθλητής ποδηλασίας, µε πανελλήνιες διακρίσεις και συµµετοχές σε πανευρωπαϊκούς αγώνες- βρίσκεται καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι µε παραπληγία, μετά από ατύχημα που υπέστη κατά τη διάρκεια της προπόνησής του το 2017, ατύχημα που του προκάλεσε βαριά κατάγματα στη σπονδυλική στήλη, βλάβη στον νωτιαίο µυελό και παράλυση στα κάτω άκρα. Ο ίδιος, έπειτα από 9 µήνες σε κέντρο αποκατάστασης και παρά τις κατ’ οίκον θεραπείες, δεν έχει καταφέρει μέχρι σήμερα να σταθεί στα πόδια του, αφού η αντιμετώπιση του θέματος υγείας του απαιτεί θεραπείες σε εξειδικευμένο κέντρο στο Τέξας των ΗΠΑ.

Στη διάρκεια του ημιχρόνου της αναμέτρησης, αντιπροσωπεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ συνοδευόμενη από στελέχη της Stoiximan, παρέδωσαν στον αγαπημένο τους αθλητή τo voucher που θα τον φέρει πιο κοντά στο ταξίδι του στο Τέξας και την καλύτερη δυνατή θεραπεία αποκατάστασης. Μάλιστα, τα χρήματα που προσέφερε η Stoiximan προέκυψαν από την πλειοδότηση του ειδικού ποδηλάτου, το οποίο πέρασε στα χέρια της Stoiximan.

Η πρωτοβουλία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και Stoiximan να υποστηρίξει τον αθλητή στην προσπάθεια της αποκατάστασής του πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της χορηγικής τους συνεργασίας και συγκεκριμένα στο πλαίσιο των δράσεων που αναπτύσσουν στην κατεύθυνση υλοποίησης κοινών ενεργειών εταιρικής υπευθυνότητας. Σημειώνεται ότι η Stoiximan, υλοποιεί από το 2013 ένα μεγάλο πλάνο χορηγικής ενίσχυσης του ελληνικού αθλητισμού, στηρίζοντας επαγγελματικές ομάδες, μεμονωμένους αθλητές στο δρόμο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, αθλητικές διοργανώσεις και συλλόγους. Στρατηγική δέσμευσή της αποτελεί πάντα η επέκταση των χορηγικών συνεργασιών της μέσα από κοινές δράσεις που αφουγκράζονται τις ανάγκες των ανθρώπων και της τοπικής κοινωνίας.

Σε δήλωσή του ο κ. Γιώργος Κυπραίος, Sponsorships & Events Executive της Stoiximan, σημείωσε «Είναι μεγάλη μας χαρά να μπορούμε να είμαστε σήμερα σε αυτή τη θέση, να δίνουμε την ευκαιρία σε ένα νέο ταλαντούχο πρωταθλητή να πιστέψει ξανά και να κυνηγήσει τα όνειρά του. Όταν ξεκινήσαμε τη συνεργασία μας με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, δεσμευτήκαμε από κοινού να υλοποιήσουμε ενέργειες που ξεπερνούν τα όρια των γηπέδων με στόχο να αφουγκραστούμε τις φωνές των φιλάθλων και των ανθρώπων που μπορεί να βρίσκονται σε δύσκολη θέση. Η στήριξη της Stoiximan προς τον Μόδεστο είναι μια πράξη αγάπης, σεβασμού και κατανόησης. Στη Stoiximan λέμε πάντα ότι θέλουμε να στεκόμαστε στο πλευρό των μικρών και μεγάλων ηρώων, που δεν σταματούν να πιστεύουν στα όνειρά τους και που τολμούν να κάνουν τα πράγματα στη ζωή τους διαφορετικά. Εκ μέρους όλης της οικογένειας της Stoiximan ευχόμαστε στον Μόδεστο να πατήσει πάλι στα πόδια του και να επιστρέψει σε αυτό που αγαπά περισσότερο να κάνει: να ποδηλατεί με όρεξη και ψυχή.»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ