Το Ίδρυμα Στέλιος Χατζηιωάννου στηρίζει «Το Χαμογελο του Παιδιού»

Με αφορμή την έναρξη της χριστουγεννιάτικης περιόδου, το Φιλανθρωπικό Ίδρυμα Στέλιος Χατζηιωάννου προχωρά σε μια σημαντική συνεργασία με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», αναλαμβάνοντας να προσφέρει καθημερινά σε 350 παιδιά που μεγαλώνουν στα Σπίτια του οργανισμού, 1 τσουρεκάκι την ημέρα, για έναν χρόνο!

Συνολικά το Ίδρυμα θα προσφέρει κατά τη διάρκεια της χρονιάς πάνω από 127.000 τσουρεκάκια, λιανικής αξίας άνω των 127.000€, σε παιδιά που φιλοξενούνται στον οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού», παρέχοντάς τους παράλληλα την απαραίτητη ενέργεια και δύναμη που χρειάζονται για τις καθημερινές τους δραστηριότητες. Η δωρεά έρχεται σε αναγνώριση του πολύτιμου έργου που επιτελεί «Το Χαμόγελο του Παιδιού», προασπίζοντας τα δικαιώματα των παιδιών  24 ώρες την ημέρα, 365 ημέρες τον χρόνο.

Ο Sir Στέλιος Χατζηιωάννου δήλωσε σχετικά: «Έχοντας θέσει ως διαχρονικό στόχο την υποστήριξη άλλων φιλανθρωπικών ιδρυμάτων, που προσφέρουν ανεκτίμητο κοινωνικό έργο, φέτος υποστηρίζουμε  «Το Χαμόγελο του Παιδιού», έναν φορέα με τον οποίο μοιραζόμαστε κοινές αξίες, όπως η Ανιδιοτέλεια, η Φροντίδα, η Ισότητα και ο Σεβασμός. Προσφέροντας καθημερινά, για ένα χρόνο, ένα τσουρεκάκι σε καθένα απ’ τα παιδιά, ευελπιστούμε ότι θα τους δώσουμε κουράγιο και δύναμη για να συνεχίσουν τον καθημερινό τους αγώνα με μεγαλύτερη αισιοδοξία.»

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», κ. Κώστας Γιαννόπουλος, δήλωσε: «Η σημαντική προσφορά του Φιλανθρωπικού Ιδρύματος Στέλιος Χατζηιωάννου μας χαροποιεί ιδιαίτερα, αφενός  γιατί συμβάλλει στη στήριξη της καθημερινότητας των παιδιών που μεγαλώνουμε σε 11 Σπίτια σε όλη την Ελλάδα, αφετέρου γιατί επιβεβαιώνει τη σημασία της Συνεργασίας μεταξύ φορέων. Από πλευράς μας, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Sir Στέλιο Χατζηιωάννου αλλά και το προσωπικό του Ιδρύματος, για τη σημαντική αυτή υποστήριξη».

Η προσφορά του Ιδρύματος έρχεται σε συνέχεια της δράσης «Φαγητό από Καρδιάς», που ξεκίνησε στην Ελλάδα το 2014 και έκτοτε προσφέρει κάθε εργάσιμη ημέρα – χωρίς καμία διάκριση – φαγητό σε ανθρώπους που προσέρχονται στα Κέντρα Διανομής σε 7 σημεία στην Αττική.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ