H SUNLIGHT στον 6ο Δημοκρίτειο Ημιμαραθώνιο Ξάνθης

Μια μοναδική και ολοκληρωμένη δρομική εμπειρία χάρισε η SUNLIGHT, εταιρεία μέλος του Ομίλου Olympia, στους εργαζομένους της και τις οικογένειές τους στην Ξάνθη στηρίζοντας παράλληλα ποικιλοτρόπως τον 6ο Δημοκρίτειο Ημιμαραθώνιο.

Η ελληνική εταιρεία-παγκόσμιος ηγέτης του κλάδου των βιομηχανικών μπαταριών, με 28 χρόνια δραστηριοποίησης στην περιοχή της Ξάνθης, στήριξε τους τοπικούς φορείς που συντόνισαν τη διοργάνωση η οποία τα τελευταία χρόνια, έχει αποκτήσει υπερτοπικά χαρακτηριστικά και κατατάσσεται σταθερά ανάμεσα στις πιο επιτυχημένες πανελλαδικά.

Με γνώμονα την προώθηση του αθλητικού πνεύματος ανάμεσα στους εργαζομένους της η Sunlight επιδότησε με δωρεάν συμμετοχές όλους τους εργαζομένους της που δήλωσαν την επιθυμία να λάβουν μέρος στον αγώνα, για όποια διαδρομή επέλεγαν, δωρίζοντάς τους και από ένα αθλητικό μπλουζάκι. Επιπλέον, η SUNLIGHT, θέλοντας να δημιουργήσει μια ολοκληρωμένη αθλητική εμπειρία για το προσωπικό της κάλεσε τον γνωστό μαραθωνοδρόμο και κάτοχο του πανελλήνιου ρεκόρ στην κλασική διαδρομή Νίκο Πολιά, ο οποίος επισκέφθηκε λίγες ημέρες πριν τον αγώνα το εργοστάσιο της εταιρείας στο Νέο Όλβιο Ξάνθης και μοιράστηκε με τους εργαζόμενους χρήσιμες συμβουλές για τη διαχείρισή του, καθώς και πληροφορίες για τα οφέλη του τρεξίματος.

Παράλληλα, στο πλαίσιο της στήριξης της SUNLIGHT στη διοργάνωση η εταιρεία χάρισε όμορφα δώρα και προμήθευσε με δωρεάν αθλητικά μπλουζάκια όλα ανεξαιρέτως τα παιδιά που έλαβαν μέρος στον παιδικό αγώνα ο οποίος μάλιστα φέτος έλαβε το όνομα «Happy SUNLIGHT Kids – Τρέχουμε γεμάτοι ενέργεια» (Αγώνας 1 χλμ.).

Ο 6ος Δημοκρίτειος Ημιμαραθώνιος, όπως κάθε χρόνο την τελευταία 5ετία έτσι και φέτος, συγκέντρωσε πλήθος δρομέων στην πόλη της Ξάνθης. Κοντά στις 3.000 συμμετοχές σε όλους αγώνες καταγράφηκαν φέτος, γεγονός που τον κατατάσσει ανάμεσα στους μεγαλύτερους αγώνες από άποψη συμμετοχών σε ολόκληρη την Ελλάδα, ενώ περισσότεροι από 100 εργαζόμενοι της SUNLIGHT φόρεσαν το πορτοκαλί αθλητικό μπλουζάκι της εταιρείας και έτρεξαν με πολλή ενέργεια στον αγώνα.

Η SUNLIGHT ως ένας από τους μεγαλύτερους εργοδότες της Ξάνθης και συνολικά της Θράκης, με πάνω από 940 εργαζόμενους συνολικά στα δύο πρότυπα εργοστάσια σε Νέο Όλβιο Ξάνθης και Κομοτηνή έχει διαμορφώσει μια εταιρική κουλτούρα που την καθιστά πρωτοπόρο για τα ελληνικά δεδομένα. Οι εργαζόμενοί της αποτελούν όχι μόνο την κινητήριό της δύναμη αλλά και το σημαντικότερο κεφάλαιο που την έχει εδραιώσει ως εταιρεία-πρότυπο στο χώρο των βιομηχανικών μπαταριών.

H SUNLIGHT περιλαμβάνεται στις μεγαλύτερες εταιρείες παραγωγής βιομηχανικών μπαταριών στον κόσμο και με βάση την κεντρική της παραγωγική μονάδα στο Νέο Όλβιο Ξάνθης, η οποία συγκαταλέγεται ανάμεσα στις πλέον σύγχρονες του είδους της στον κόσμο, εξάγει το 93% της παραγωγής της σε περισσότερες από 100 χώρες σε όλο τον πλανήτη.

https://csrnews.gr/Sunlight.mp4

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ