ΑΧΑ Ασφαλιστική: Στήριξη σε παιδιά

    Η ΑΧΑ Ασφαλιστική αναλαμβάνει την καθημερινή σίτιση (1 σάντουιτς και 1 χυμό) 40 μαθητών του 1ου Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Κερατσινίου για το σχολικό έτος 2012-2013.  Επίσης, η ΑΧΑ παρέχει 1 κούτα γάλα μηνιαίως στο Διευθυντή του σχολείου που θα τα διανέμει στις οικογένειες των μαθητών για το σχολικό έτος 2012-2013.

    Η δράση αυτή πραγματοποιείται σε συνέχεια της απόφασης της Εταιρίας να μην πραγματοποιήσει το επίσημο δείπνο του Ετήσιου Συνεδρίου Πωλήσεων 2012 και όπως διατεθούν τα χρήματα για την υποστήριξη μαθητών και των οικογενειών τους που χρήζουν βοήθειας.

    Το 1ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Κερατσινίου επελέγη, κατόπιν έρευνας που πραγματοποίησαν τα μέλη της Εθελοντικής Ομάδας της AXA (ΑΧΑ Hearts In Action), καθώς οι 40 μαθητές του σχολείου προέρχονται από οικογένειες των δήμων Κερατσινίου και Περάματος, οι οποίες αντιμετωπίζουν οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα.

    Η κυρία Άννα Μανιάτη, Διευθύντρια Ανθρωπίνου Δυναμικού, ο κύριος Διαμαντής Χατζηστύλης, Διευθυντής Πωλήσεων και οι 2 αποκλειστικοί Ασφαλιστικοί Σύμβουλοι κ.κ  Βασίλης Πικέας και Γρηγόρης Πατρίκιος, επισκέφτηκαν το σχολείο, όπου και διαπίστωσαν το σημαντικό έργο που γίνεται για την εξεύρεση πόρων, τόσο από την προσωπική προσπάθεια του Διευθυντή του σχολείου κ. Ε.Στοφόρου, όσο και του Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του σχολείου.

    Η ενέργεια αυτή πραγματοποιείται στο πλαίσιο της Εταιρικής Υπευθυνότητας, όπου η ΑΧΑ  επιθυμεί να διαδραματίζει ένα θετικό ρόλο στην κοινωνία μέσα από την εταιρική προσφορά για την υποστήριξη των κοινοτήτων στις οποίες δραστηριοποιείται.

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ