«Προσφέρω»: Δίωρη χριστουγεννιάτικη εκπομπή στο Πρώτο Πρόγραμμα 21/12

  Η νέα εκπομπή του Πρώτου Προγράμματος, που μεταδίδεται κάθε Σάββατο στις 15:00, ήρθε για να δώσει βήμα σε εθελοντικές πρωτοβουλίες και φορείς που με τη δράση τους προσφέρουν στην κοινωνία αλλά και στη χώρα συνολικά. Η θεματολογία της εκπομπής καλύπτει όλους τους τομείς δράσης κοινωνικής προσφοράς, όπως η υγεία, η εκπαίδευση, ο πολιτισμός και το περιβάλλον.

  Επιδίωξη της εκπομπής είναι να ενημερώνει και να ευαισθητοποιεί το κοινό για θέματα κοινωνικής προσφοράς και να τους φέρνει σε επαφή με τη φιλοσοφία και την κουλτούρα του εθελοντισμού.

  Ημερομηνία μετάδοσης: Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2019, ώρα 15:00-17:00
  Δίωρη χριστουγεννιάτικη εκπομπή
  αφιερωμένη στην κοινωνική προσφορά

  Το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 15:00-17:00, η χριστουγεννιάτικη εκπομπή «προσφέρω» αφιερώνει δύο ώρες στην κοινωνική προσφορά.

  Ειδικότερα, προσκεκλημένος της Αθηνάς Γιόγιακα στην εκπομπή είναι ο Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος πατέρας Βασίλειος Χαβάτζας, ο οποίος μιλάει για το κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο του Γενικού Φιλόπτωχου Ταμείου της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

  Επίσης, η εκπομπή φιλοξενεί τον Πάνο Χριστοδούλου, διευθυντή του μη κερδοσκοπικού σωματείου «Δίκτυο για τα Δικαιώματα του Παιδιού», ο οποίος αναφέρεται στο έργο και στις δράσεις του σωματείου που προασπίζεται τα δικαιώματα των παιδιών.

  Επιμέλεια – παρουσίαση εκπομπής: Αθηνά Γιόγιακα.

  Info:

  Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2019, ώρα 15:00-17:00

  Εκπομπή: «Προσφέρω»

  Live Streaming: webradio.ert.gr/proto

  Facebook: www.facebook.com/protoprogramma.ert

  ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  εισάγετε το σχόλιό σας!
  παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ