ΔΕΛΤΑ: Χριστούγεννα με «Φροντίδα & Χαμόγελα»

Κάθε Χριστούγεννα, όπως και όλη τη χρονιά, η ΔΕΛΤΑ και οι εργαζόμενοί της στέκονται με ευαισθησία κοντά στην κοινωνία, προσφέροντας τρόφιμα για την κάλυψη βασικών διατροφικών αναγκών των συνανθρώπων μας (γάλα, γιαούρτια, τυριά και χυμούς), δίνοντας προτεραιότητα στο παιδί και την οικογένεια.

Τα φετινά Χριστούγεννα, η ΔΕΛΤΑ ανταποκρίθηκε σε πλήθος Χριστουγεννιάτικων δράσεων και προσέφερε 200.000 μερίδες τροφίμων, στηρίζοντας αξιόπιστους φορείς, όπως το Χαμόγελο του Παιδιού, η Κιβωτός του Κόσμου, οι Φίλοι του Παιδιού, ο ΚΥΑΔΑ του Δήμου Αθηναίων, το Άσυλο Ανιάτων, τα Γηροκομεία Αθηνών και Πειραιώς, η UNESCO Πειραιώς και Νήσων, το ΚΕΘΕΑ Διάβαση, η Τράπεζα Τροφίμων, αλλά και Συλλόγους Πολυτέκνων και πολλές Κοινωνικές Δομές Δήμων σε όλη την Ελλάδα.

Επιπλέον, η ΔΕΛΤΑ προσέφερε γάλα εβαπορέ για το «Δέντρο από γάλατα» των Γιατρών του Κόσμου στην Θεσσαλονίκη και στήριξε, με προϊόντα που προσφέρθηκαν στα παιδιά, πλήθος Χριστουγεννιάτικων γιορτών σε Σχολεία όλων των βαθμίδων. Παράλληλα, οι εργαζόμενοί της οργάνωσαν ένα πολύ επιτυχημένο Χριστουγεννιάτικο Bazaar με δώρα και στολίδια, προσφέροντας και εκείνοι στα παιδιά των Παιδικών Χωριών SOS!

Η ΔΕΛΤΑ κάθε χρόνο διαθέτει δωρεάν 1.000.000 μερίδες τροφίμων στους συνανθρώπους μας, μέσα από το Κοινωνικό της πρόγραμμα «Φροντίδα και Χαμόγελα». Στο πλαίσιο αυτό καλύπτει καθ’ όλη τη χρονιά τις ανάγκες των 250 παιδιών που διαμένουν στα Παιδικά Χωριά SOS, σε όλη την Ελλάδα, με γάλα και γιαούρτι που είναι απαραίτητα για τη σωστή ανάπτυξή τους, αλλά και σχολικά είδη στην αρχή της σχολικής χρονιάς. Επίσης, προσφέρει το πρωινό των νηπίων στον Παιδικό Σταθμό και το Νηπιαγωγείο της ΧΑΝΘ, ενώ δίνει τρόφιμα και σε πολλά σχολεία για παιδιά με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες (ΕΕΕΕΚ) για τη λειτουργία εργαστηρίων Μαγειρικής-Ζαχαροπλαστικής.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ