Φέτος τις γιορτές μοιραζόμαστε τη χαρά: Η Παπουτσάνης στήριξε το Χαμόγελο του Παιδιού

Τα φετινά Χριστούγεννα, η Παπουτσάνης εύχεται χρόνια πολλά, προσφέροντας στιγμές χαράς στα παιδιά, στηρίζοντας παράλληλα το έργο ιδρυμάτων που προσφέρουν βοήθεια σε όσους τη χρειάζονται.

Στην καρδιά της δραστηριότητάς της, στη μονάδα της Ριτσώνας, εργαζόμενοι μαζί με τα παιδιά τους είχαν την ευκαιρία να μοιραστούν όμορφες χριστουγεννιάτικες στιγμές σε μια γιορτινή μέρα αφιερωμένη στην αγάπη και στη μαγεία των Χριστουγέννων. Μαζί με τα συνολικά 120 παιδιά και τους γονείς τους, βρέθηκαν εκπρόσωποι και παιδιά από το Σπίτι Ημερήσιας Φροντίδας του Χαμόγελου του Παιδιού στον Αγ. Νικόλαο Χαλκίδας.

Μικροί και μεγάλοι είχαν τη δυνατότητα να φωτογραφηθούν με αγαπημένα τους πρόσωπα και να λάβουν τη δική τους προσωποποιημένη αναμνηστική φωτογραφία με εορταστικό θέμα, ενώ κάθε παιδί έλαβε και ένα δώρο για τα Χριστούγεννα. Επιπλέον, η Παπουτσάνης φιλοξένησε στις εγκαταστάσεις της στην Ριτσώνα το ετήσιο, εορταστικό bazaar του Χαμόγελου του Παιδιού. Όλοι οι εργαζόμενοι και εκπρόσωποι της Διοίκησης της Παπουτσάνης, αντάλλαξαν σε εορταστικό κλίμα ευχές και δώρα και απόλαυσαν παραδοσιακές, χριστουγεννιάτικες γεύσεις.

Το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Παπουτσάνης στοχεύει στην υποστήριξη οργανισμών, δράσεων και πρωτοβουλιών που επιτελούν σημαντικό έργο για τα παιδιά και τους νέους και παράλληλα στηρίζουν την κοινωνία και δημιουργούν τις συνθήκες για ένα καλύτερο αύριο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ