Η Sarkk ΑΒΕΕ δίπλα στα Παιδικά Χωριά SOS και το Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας

Η Sarkk ΑΒΕΕ για ακόμα μια φορά, διατηρώντας σταθερές τις επιλογές στήριξης των Παιδικών Χωριών SOS και του Χατζηκυριάκειου Ιδρύματος, την Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2019  επισκέφθηκε τους φορείς και δώρισε καινούργιο ρουχισμό και υποδήματα Tommy Hilfiger & Tommy Jeans στα παιδιά που φιλοξενούνται σε αυτούς. Η ενέργεια αυτή πραγματοποιείται για 7η συνεχόμενη χρονιά, με αποτέλεσμα η Sarkk ΑΒΕΕ στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που εφαρμόζει, να έχει προσφέρει πάνω από 36.000 είδη για παιδιά και ενηλίκους όλα αυτά τα χρόνια.

Η κ. Συλβή Γερογιάννη, Marketing & Communications Manager της Sarkk ΑΒΕΕ, συναντήθηκε με την κ. Αναστασία Κατσιλιέρη, Διευθύντρια Παιδικής Προστασίας του Χατζηκυριάκειου. Μαζί επισκέφθηκαν όλους τους χώρους φιλοξενίας, μίλησαν για την πορεία των παιδιών ενώ στην συνέχεια πήγαν στο Χριστουγεννιάτικο Bazaar που με μεγάλη επιτυχία διοργανώνεται από το Ίδρυμα. Οι εθελοντές και τα παιδιά του ιδρύματος με πολύ μεράκι είχαν επιμεληθεί τα μελομακάρονα, τους κουραμπιέδες, τις μαρμελάδες, τα καλάθια με τα ποτά, τα στεφάνια αλλά και πολλά διακοσμητικά.

Στη συνέχεια η κ. Συλβή Γερογιάννη επισκέφθηκε το Παιδικό Χωριό SOS στη Βάρη, μαζί με τη Διευθύντρια Επικοινωνίας & Εύρεσης Πόρων των Παιδικών Χωριών SOS κ. Έλσα Σταθοπούλου. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τον Διευθυντή του Παιδικού Χωριού SOS Βάρης κ. Επαμεινώνδα Λοράνδο και τη Μητέρα-SOS κ. Χρύσα Στεργίου. Η κ. Χρύσα Στεργίου περιέγραψε με λεπτομέρειες την καθημερινότητά της μαζί με τα παιδιά καθώς και τις δυσκολίες του ρόλου της αλλά και τις στιγμές αγάπης και συγκίνησης που της χαρίζουν τα παιδιά.

Ολοκληρώνοντας τις επισκέψεις, η Marketing & Communications Manager της Sarkk ABEE κ. Συλβή Γερογιάννη, δήλωσε: «Η κοινωνική υπευθυνότητα απέναντι στα παιδιά αποτελεί σημαντικό μέρος της φιλοσοφίας της Sarkk ΑΒΕΕ και αναπόσπαστο τμήμα της . Για εμάς τα παιδιά που βρίσκονται υπό την προστασία του Χατζηκυριάκειου Ιδρύματος και των Παιδικών Χωριών SOS, είναι δικά μας παιδιά. Η μεγαλύτερη ανταμοιβή είναι το χαμόγελό τους. Με αυτό ως γνώμονα συνεχίζουμε να διαθέτουμε καινούργιο ρουχισμό, υποδήματα και αξεσουάρ σε αυτούς τους φορείς καθώς θεωρούμε πολύτιμο το έργο που επιτελούν. Θα συνεχίσουμε να συνδράμουμε με κάθε τρόπο στην υλοποίηση των στόχων τους με τις δικές μας δυνάμεις».

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ