Ε.Ε.Σ: Χριστουγεννιάτικο Bazaar

  Οι Εθελοντές του Τομέα Κοινωνικής Πρόνοιας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού οργανώνουν, για 17η συνεχή χρονιά, Χριστουγεννιάτικο Παζάρι, που θα πραγματοποιηθεί στις 5  και 6 Δεκεμβρίου 2012, στο χώρο υποδοχής του Πολεμικού Μουσείου, Λεωφόρο Β. Σοφίας & Ριζάρη 2, από τις 9:00 μέχρι τις 19:30.

  Σε μια περίοδο όπου η οικονομική κρίση πλήττει ολοένα και μεγαλύτερη μερίδα πληθυσμού ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός πάντοτε συνεπής στις αρχές της κοινωνικής αλληλεγγύης και των ίσων ευκαιριών αναπτύσσει προγράμματα  και δράσεις για την  στήριξη των πλέον ευάλωτων συνανθρώπων μας που αντιμετωπίζουν τον κοινωνικό αποκλεισμό  και την οικονομική ανέχεια.

  Μέσα από την Χριστουγεννιάτικη Εορταγορά οι Εθελοντές και οι Επαγγελματίες του Ε.Ε.Σ. επιδιώκουν να υπενθυμίσουν  στο αγοραστικό  κοινό την επιτακτική ανάγκη  για συσπείρωση όλων των ευαισθητοποιημένων πολιτών  με  στόχο την εξασφάλιση οικονομικών πόρων για  την ανακούφιση του ανθρώπινου πόνου.

  Στη φετινή Εορταγορά θα βρείτε λύσεις για όλα τα χριστουγεννιάτικα  δώρα μέσα από μια μεγάλη ποικιλία από στολίδια, παιχνίδια, ρούχα, εργόχειρα, κοσμήματα και παραδοσιακά γλυκά που έφτιαξαν με κέφι και μεράκι οι εθελοντές και οι Επαγγελματίες του Ερυθρού Σταυρού – στέλνοντας το δικό τους μήνυμα αγάπης και αλληλεγγύης.

  ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  εισάγετε το σχόλιό σας!
  παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ