O ΑΠΣΙ «ΠΙΝΔΟΣ» και ο σεφ Χρήστος Μπάρκας στο πλευρό της «Κιβωτού του Κόσμου»

Ο Αγροτικός Πτηνοτροφικός Συνεταιρισμός Ιωαννίνων «Η ΠΙΝΔΟΣ» βρέθηκε στο πλευρό των παιδιών που φιλοξενούνται στις δομές της «Κιβωτού του Κόσμου Ηπείρου» και παρέα με τον σεφ Χρήστο Μπάρκα σίτισαν τις δύο εστίες της Κιβωτού, δημιουργώντας νόστιμες και υγιεινές συνταγές από κοτόπουλα ΠΙΝΔΟΣ, για τους μικρούς φίλους.

Την Κυριακή 29 Δεκεμβρίου, η ΠΙΝΔΟΣ σε συνεργασία με το Χρήστο Μπάρκα αποχαιρέτισαν το 2019 με τον πιο τρυφερό τρόπο. Ο σεφ δημιούργησε και προσέφερε στα παιδιά της «Κιβωτού του Κόσμου» μοναδικές γευστικές συνταγές από κοτόπουλα ΠΙΝΔΟΣ καθώς και όμορφα δώρα για να υποδεχτούν με χαρά το νέο έτος!

Η οικογένεια της ΠΙΝΔΟΣ, που βρίσκεται στο πλευρό των παιδιών της Κιβωτού από το 2013, πιστή στο καθήκον της, ενίσχυσε το έργο του Οργανισμού, βάζοντας το δικό της λιθαράκι στην βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των παιδιών. Ο Συνεταιρισμός ευελπιστεί και εύχεται η νέα χρονιά, των μικρών μας φίλων, να είναι γεμάτη αγάπη, χαμόγελα και αισιοδοξία.

Ο ΑΠΣΙ «Η ΠΙΝΔΟΣ» προάγει τον ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα της επιχειρηματικότητας ενώ αφουγκράζεται με ευαισθησία τις ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας και δραστηριοποιείται με καθημερινές δράσεις κοινωνικής ευθύνης επιστρέφοντας στους καταναλωτές την εμπιστοσύνη τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ