Η DIAGEO Ελλάδας βραβεύεται στα “Bravo Sustainability Dialogue & Awards 2019”

Βραβείο για το LEARNING FOR LIFE, το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, απέσπασε η DIAGEO στα “Bravo Sustainability Dialogue & Awards 2019” που πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου.

Στην τελετή απονομής που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής, η DIAGEO έλαβε το βραβείο στον Πυλώνα της Κοινωνίας για την υλοποίηση του προγράμματος LEARNING FOR LIFE. Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των ενεργειών Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της DIAGEO, υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων και σε συνεργασία με την Ανθρωπιστική Οργάνωση PRAKSIS. Σκοπός του LEARNING FOR LIFE ήταν να βοηθήσει τους νέους, 18-35 ετών, που ανήκουν σε εργασιακά ευάλωτες ομάδες, να ενταχθούν στην αγορά εργασίας και συγκεκριμένα στους κλάδους του Τουρισμού και της Ψυχαγωγίας, μέσω της ανάπτυξης των δεξιοτήτων τους.

Το LEARNING FOR LIFE, ξεκινώντας το 2008 από τη Λατινική Αμερική και την Καραϊβική, έχει πλέον αναπτυχθεί σε πάνω από 50 χώρες παγκοσμίως, με περισσότερους από 160.000 νέους να έχουν εκπαιδευτεί μέσω αυτού. Σε όλες τις χώρες που υλοποιείται το πρόγραμμα έχει μακροπρόθεσμο χαρακτήρα και περιλαμβάνει τουλάχιστον έναν εκπαιδευτικό κύκλο τον χρόνο.

Η Έφη Μπούρα, Διευθύντρια Εταιρικών Σχέσεων της DIAGEO Ελλάδας ανέφερε: «Με μεγάλη χαρά η DIAGEO παρουσίασε φέτος για πρώτη φορά στην Ελλάδα το πρόγραμμα LEARNING FOR LIFE, ένα από τα τρία παγκόσμια προγράμματα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της εταιρείας. Με την πρωτοβουλία αυτή, επιβεβαιώνουμε ακόμη μία φορά, τη δέσμευσή μας για υπεύθυνη λειτουργία και βιώσιμη ανάπτυξη, αλλά και τη συνεχή στήριξη της ελληνικής κοινωνίας. Με στόχο να εμπνεύσουμε και να μεταμορφώσουμε τις ζωές ακόμα περισσότερων κοινωνικά ευάλωτων ανθρώπων, θα συνεχίσουμε την υλοποίηση του προγράμματος LEARNING FOR LIFE, προσφέροντάς τους ευκαιρίες ανάπτυξης δεξιοτήτων και επιμόρφωσης και θα τους βοηθήσουμε να διεκδικήσουν με επιτυχία μία θέση στην αγορά εργασίας».

Τα Bravo Sustainability Dialogue & Awards αποτελούν έναν θεσμό διαλόγου και ανάδειξης των πρωτοβουλιών που προωθούν τη Βιώσιμη Ανάπτυξη, υποστηρίζοντας τη δημιουργία της Ελλάδας του αύριο. Δίνουν έμφαση στην προώθηση ενός συστηματοποιημένου κοινωνικού διαλόγου, με στόχο τη δημιουργία μιας ευρύτερης κουλτούρας για τα θέματα της Βιώσιμης Ανάπτυξης. Κάθε χρόνο συμμετέχουν περισσότεροι από 160 Οργανισμοί με 250 πρωτοβουλίες, 350 εκπρόσωποι Κοινωνικών Εταίρων και περισσότεροι από 35.000 Ενεργοί Πολίτες. Φέτος, τα Bravo Sustainability Dialogue & Awards συνδέθηκαν με την Πρωτοβουλία για τη Βιώσιμη Ελλάδα 2020 και ανέδειξαν Πρωτοβουλίες και Δράσεις που αναπτύχθηκαν στην Ελλάδα από Επιχειρήσεις, Οργανισμούς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και της Κοινωνίας Πολιτών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ