Οι εργαζόμενοι της Goodyear δίπλα στα παιδιά της Κιβωτού του Κόσμου

Λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα, η Goodyear πιστή στις αξίες της και στο motto της «Build a better future for our communities», και ακολουθώντας το πνεύμα των εορτών για προσφορά, αγάπη και χαρά χωρίς όρια, βρέθηκε δίπλα στα παιδιά του Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού «Κιβωτός του Κόσμου».

Μια ομάδα εργαζόμενων της Goodyear ξαναέγιναν παιδιά..παρέα με 15 μικρούς φίλους από την Κιβωτό του Κόσμου. Η μέρα ξεκίνησε με μια επίσκεψη στο νέο ψηφιακό πλανητάριο όπου πέρασαν λίγες ώρες απόλυτης ξενοιασιάς. Αρχικά, όλοι μαζί παρακολούθησαν μια 3D παιδική ταινία η οποία είχε χριστουγεννιάτικο περιεχόμενο αλλά και εκπαιδευτικό χαρακτήρα καθώς έφερε τα παιδιά σε μια πρώτη επαφή με το φαινόμενο του Βόρειου Σέλλας αλλά και τον έναστρο ουρανό. Μετά την προβολή, τα παιδιά και η ομάδα της Goodyear συμμετείχαν σε ένα δημιουργικό εκπαιδευτικό εργαστήριο, όπου μέσα από χριστουγεννιάτικα πειράματα και κατασκευές μπόρεσαν να εξοικειωθούν με επιστημονικά φαινόμενα και να γνωρίσουν καλύτερα το κόσμο. Η ημέρα έκλεισε με ένα απολαυστικό γεύμα κατά τη διάρκεια του οποίου οι εργαζόμενοι της Goodyear συζήτησαν με τα παιδιά και έμαθαν λεπτομέρειες για την καθημερινή ζωή τους.

Ο Εμπορικός Διευθυντής Επιβατικών της Goodyear Ελλάς Ελλάδας-Κύπρου της Goodyear, Κωνσταντίνος Καζούρης, δήλωσε: «Είναι μέρος της κουλτούρας της εταιρείας να προσφέρει χαρά και αγάπη σε όσους το έχουν ανάγκη. Αυτές τις γιορτές είμαστε διπλά χαρούμενοι καθώς βρεθήκαμε δίπλα σε έναν Οργανισμό που επιτελεί τεράστιο κοινωνικό έργο καθημερινά, φροντίζοντας όλα τα παιδιά που ζουν στις δομές τους και είναι σε ανάγκη. Η δράση αυτή μας γέμισε όλους με ενέργεια και χαρά και αναμένουμε να αναλάβουμε και άλλες παρόμοιες δράσεις».

Η «Κιβωτός του Κόσμου» δραστηριοποιείται στην παιδική μέριμνα και προστασία αλλά και στην ενδυνάμωση της μονογονεϊκής οικογένειας και δη στη μόνη μητέρα. Αυτή τη στιγμή στηρίζει περίπου 500παιδιά σε όλη την Ελλάδα, στα περισσότερα εκ των οποίων η Κιβωτός του Κόσμου έχει τη γονική μερίμνα καθώς και την επιμέλεια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here