Η ΜΚΟ «The HOME Project» στην εκπομπή “Προσφέρω”

Το Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 15:00 η εκπομπή “προσφέρω” φιλοξενεί την γενική διευθύντρια της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης «The HOME Project» Σοφία Κουβελάκη.

Η κυρία Κουβελάκη παρουσιάζει το έργο και τις δράσεις της «The HOME Project», μιας  μη κερδοσκοπικής οργάνωσης που ιδρύθηκε για να καλύψει τις ανάγκες των παιδιών προσφύγων που φτάνουν στην Ελλάδα μόνα τους. Παιδιά που ζουν στον δρόμο, σε καταυλισμούς, αστυνομικά τμήματα και κέντρα κράτησης βρίσκουν καταφύγιο στο ασφαλές περιβάλλον των ξενώνων της «The HOME Project», όπου παρέχεται ένα ολιστικό πλαίσιο υπηρεσιών παιδικής προστασίας με απώτερο στόχο την κοινωνική τους ένταξη.

Μιλάει για την προσφυγική κρίση και τα παιδιά που ξεριζωμένα από τις πατρίδες τους, εν μέσω βίας και πολέμου, βρέθηκαν από τη μια στιγμή στην άλλη χωρίς κανέναν δίπλα τους, χωρίς καμία ελπίδα ακόμη και χωρίς στέγη. Αρκετά από αυτά τα παιδιά βρίσκονται εκτεθειμένα στον κίνδυνο της βίας, της σεξουαλικής κακοποίησης, της κακοποίησης και της εμπορίας οργάνων.

Στο link που ακολουθεί μπορείτε να δείτε το Δελτίο Τύπου: https://press.ert.gr/radio/i-the-home-project-stin-ekpompi-prosfero-toy-protoy-programmatos-18-01-2020/

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here