Γιορτινές στιγμές για παιδιά και εφήβους με αγάπη και δώρα από τη FREZYDERM

Ημέρες γεμάτες ζεστασιά, παιχνίδι και χαμόγελα! H FREZYDERM φροντίζει να αποδεικνύει έμπρακτα την αγάπη της προς τα παιδιά, γι’ αυτό και δεν θα μπορούσε να μην είναι κοντά τους κατά τη διάρκεια των γιορτών! Οι ημέρες αυτές απέκτησαν ακόμα πιο ουσιαστικό νόημα, με τις επισκέψεις της FREZYDERM σε σπίτια φιλοξενίας και κλινική φροντίδας για να μοιράσει αγάπη και δώρα στα παιδιά που βρίσκονται εκεί.

Ο Άι-Βασίλης ξεκίνησε το γιορτινό ταξίδι του με επισκέψεις στην Παιδική Στέγη Κυνοσάργους, τον Παιδικό Σταθμό «Οι φίλοι του Παιδιού», το Χαμόγελο του Παιδιού και τα Παιδικά Χωριά «SOS», μοιράζοντας αγάπη, προϊόντα παιδικής περιποίησης και δώρα στους μικρούς φίλους της FREZYDERM που τον υποδέχτηκαν εκεί. Η δράση του ολοκληρώθηκε με την επίσκεψή του στο Παιδιατρικό Κέντρο Αθηνών, όπου ο σάκος του έκρυβε εκπλήξεις και δώρα για τα παιδιά που νοσηλεύτηκαν και πέρασαν τις γιορτές μακριά από το σπίτι τους.

Και η μαγεία συνεχίστηκε… Μια μέρα γεμάτη στιγμές παιχνιδιού και ξεγνοιασιάς έζησαν παιδιά και έφηβοι που φιλοξενούνται στο Χαμόγελο του Παιδιού, καθώς μέσα από προσκλήσεις που προσέφερε η FREZYDERM, επισκέφθηκαν το Χριστουγεννιάτικο Πάρκο της Αθήνας Santa Claus Kingdom.

Ο κος Ιωάννης Αναστασίου, Πρόεδρος & Διευθ. Σύμβουλος της εταιρείας δήλωσε: «Η φιλοσοφία και η δέσμευση της FREZYDERM είναι να προσφέρει φροντίδα στα παιδιά και την οικογένεια. Πέρα από την υψηλή ποιότητα των προϊόντων μας, είμαστε χαρούμενοι που μπορούμε να τους προσφέρουμε χαρά και αγάπη. Στόχος μας και για τα επόμενα χρόνια είναι να είμαστε δίπλα τους έμπρακτα με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ