Για 4ο συναπτό έτος η Groupama Ασφαλιστική στηρίζει τον χρυσό ιστιοπλόο Δ. Παπαδημητρίου

Η διαρκής και ισχυρή παρουσία της «Groupama Ασφαλιστικής Sailing Team» στις ελληνικές θάλασσες μέσω των χορηγικών προγραμμάτων της, εδραιώνει την πίστη της εταιρείας στο πρόσωπο των Ελλήνων αθλητών για διακρίσεις που θα κάνουν περήφανη τη χώρα μας.

Ο Δημήτρης Παπαδημητρίου, μία από τις νέες ελπίδες της ελληνικές ιστιοπλοΐας, ο οποίος προσέθεσε και φέτος σημαντικές επιτυχίες στην κατηγορία του (Laser), θα συνεχίσει να έχει τη Groupama Ασφαλιστική στο πλευρό του στο δρόμο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο που ξεκινούν τον Ιούλιο του 2020.

Σχετικά με την ανανέωση της χορηγίας, ο Γενικός Διευθυντής της Groupama Ασφαλιστικής κ. Χρήστος Κάτσιος σχολίασε: «Ζούμε και δραστηριοποιούμαστε σε μια χώρα που η αγάπη για τη θάλασσα είναι συνυφασμένη με το χαρακτήρα των ανθρώπων της. Ο δικός μας τρόπος για να εκφράσουμε την αγάπη αυτή είναι η στήριξη των ιστιοπλόων μας, όπως ο Δημήτρης Παπαδημητρίου, ο οποίος εδώ και 4 χρόνια που βρισκόμαστε δίπλα του εξελίσσεται και μάς κάνει συνεχώς υπερήφανους. Του εύχομαι ολόψυχα το όνειρο των Ολυμπιακών Αγώνων να γίνει πραγματικότητα και σε κάθε περίπτωση να έχει μία υγιή και γεμάτη επιτυχίες αθλητική χρονιά.»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ