Η MetLife μια από τις πιο υπεύθυνες εταιρείες της Αμερικής σύμφωνα με το Newsweek

Η MetLife Inc. (NYSE: MET) αναδείχθηκε ως μια από τις πιο υπεύθυνες εταιρείες της Αμερικής, σύμφωνα με την κατάταξη που ανακοίνωσε πρόσφατα το διεθνώς αναγνωρισμένο περιοδικό Newsweek. Συγκεκριμένα, η MetLife κατέλαβε την πρώτη θέση μεταξύ των ασφαλιστικών οργανισμών και τη 19η θέση στο σύνολο των 300 εταιρειών, που συμπεριελήφθησαν στην τελική κατάταξη.

«Στη MetLife, λειτουργούμε με υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι στην κοινωνία. Οι άνθρωποι μας εμπιστεύονται για να προστατέψουμε τις οικογένειές τους, τα οικονομικά τους και το μέλλον τους, κάνοντας παράλληλα τον κόσμο μας καλύτερο. Η κατάταξή μας μεταξύ των πιο υπεύθυνων εταιριών της Αμερικής μας χαροποιεί, καθώς αποτελεί αναγνώριση της δουλειάς μας.» δήλωσε σχετικά ο Tim Ring, Chief Sustainability Officer της MetLife.

Για την κατάρτιση της λίστας με τις πιο υπεύθυνες εταιρείες της Αμερικής, το Newsweek συνεργάστηκε με τη διεθνή εταιρεία έρευνας δεδομένων Statista Inc. Στην αρχική αξιολόγηση συμπεριελήφθησαν 2.000 εταιρείες, ενώ ακολούθησε μια διαδικασία τεσσάρων σταδίων, η οποία στηρίχθηκε μεταξύ άλλων στη διεξαγωγή ανεξάρτητης έρευνας σε 6.500 πολίτες των Η.Π.Α., καθώς και σε ανάλυση βασικών δεικτών απόδοσης, που δημοσιεύθηκαν σε ετήσιους απολογισμούς, εκθέσεις εταιρικής υπευθυνότητας και εκθέσεις βιωσιμότητας. Η αξιολόγηση κάλυψε τις επιδόσεις των εταιρειών στους τομείς της Περιβαλλοντικής, Κοινωνικής και Εταιρικής Διακυβέρνησης.

Η πλήρης λίστα με τις πιο υπεύθυνες εταιρίες της Αμερικής για το 2020 είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα https://www.newsweek.com/americas-most-responsible-companies-2020.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ