Εργαζόμενοι MSD: Δώρισαν 8000 ευρώ στο Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο «ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ»

Πιστοί στη δέσμευση τους να κάνουν τη διαφορά βελτιώνοντας τις ζωές των ανθρώπων, οι εργαζόμενοι της MSD στο πλαίσιο του ετήσιου συνεδρίου τους στην Καλαμάτα, δώρησαν το ποσό των 8,000 ευρώ στο Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο «ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ», Τμήμα Α.Χ.Ε.Π.Α. Καλαμάτας, συνεισφέροντας στην προετοιμασία για τη συμμετοχή του Παραολυμπιονίκη Γιώργου Λαζαρίδη στους Παραολυμπιακούς Αγώνες που θα διεξαχθούν το 2020 στο Τόκιο. Ο Γιώργος Λαζαρίδης κατάγεται από την Καλαμάτα και είναι αθλητής του τένις σε αμαξίδιο.

Οι εργαζόμενοι της MSD ακολουθώντας μια απαιτητική αλλά ευχάριστη ορειβατική διαδρομή στους πρόποδες του Ταΰγετου κατάφεραν να φτάσουν στην κορυφή της διαδρομής συγκεντρώνοντας βαθμούς που μεταφράστηκαν στη χρηματική δωρεά. Συνοδοιπόρος τους στην εξερεύνηση του μονοπατιού προς την κορυφή ήταν ο Παναγιώτης Κοτρωνάρος. Ο Έλληνας ορειβάτης αρχηγός της Ελληνικής αποστολής που κατέκτησε το Έβερεστ το 2004, αποτέλεσε ιδανικό παράδειγμα προς μίμηση για τις επίδοξες ομάδες και τις καθοδήγησε αποτελεσματικά, προκειμένου να ανταπεξέλθουν στις προκλήσεις που συνάντησαν στη διαδρομή

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά η Agata Jakoncic, Managing Director MSD Ελλάδος, Κύπρου και Μάλτας, «Στην MSD Ελλάδος, η Κοινωνική Ευθύνη αποτελεί μέρος του οράματος μας αλλά και των βασικών αρχών που όλοι οι εργαζόμενοι έχουμε συνθέσει μαζί και αναδεικνύει κάτι πολύ απλό: για εμάς κάθε ζωή αξίζει, κάθε ζωή μετράει πάνω από όλα. Η MSD στηρίζει πρώτη φορά αθλητή στην προσπάθεια του για την κατάκτηση της κορυφής και μέσα από την καρδιά μας ευχόμαστε κάθε επιτυχία. Γιώργο συνέχισε να μας εμπνέεις με το παράδειγμα σου».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ