Καθαρισμός της Χάλκης από 2.000 τόνους απορριμμάτων μετά από 7 χρόνια

Από το γραφείο Τύπου του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Με πρωτοβουλία του Γενικού Γραμματέα Διαχείρισης Αποβλήτων, κ. Μανώλη Γραφάκου και σε συντονισμό με τη δημοτική αρχή της νήσου Χάλκης, απομακρύνθηκαν επιτυχώς πάνω από 2.000 τόνοι σύμμεικτων απορριμμάτων στη θέση Ελικοδρόμιο.

Να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος όγκος απορριμμάτων ήταν εκεί επί 7 έτη. Με τον καθαρισμό της περιοχής στη Χάλκη που βρίσκεται δίπλα στο ελικοδρόμιο του νησιού, πλέον μπορούν να γίνονται ανεμπόδιστα οι έκτακτες πτήσεις διακομιδής ασθενών.

Εκ μέρους των 200 μόνιμων κατοίκων της Χάλκης, ο δήμαρχος του νησιού κ. Βαγγέλης Φραγκάκης, ευχαριστεί προσωπικά την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου και Ενέργειας. Ο κ. Γραφάκος, μετά την αποπεράτωση του καθαρισμού στη Χάλκη, δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Τα καταφέραμε και στη Χάλκη, διότι δώσαμε λύση σε ένα σημαντικό πρόβλημα που αντιμετώπιζε το νησί με τα απορρίμματά του. Η απομάκρυνση πάνω από 2.000 τόνους σύμμεικτων απορριμμάτων είναι το αποτέλεσμα της αποτελεσματικής συνεργασίας μας με τη δημοτική αρχή του νησιού. Συνεχίζουμε τις προσπάθειες σε όλη τη χώρα».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ