30 πόλεις στην εκστρατεία ECOMOBILITY 2012-13

    Ολοκληρώθηκε, στη διάρκεια του Νοεμβρίου, ο κύκλος συμμετοχών από Γυμνάσια της χώρας για την Εκστρατεία ECOMOBILITY 2012-13. Στη φετινή πρόσκληση του ECOCITY ανταποκρίθηκαν Διευθυντές και Καθηγητές Γυμνασίων από 30 πόλεις της χώρας, που θα προετοιμάσουν εργασίες και προτάσεις για την οικολογική μετακίνηση.

    Στις εργασίες τους, οι έφηβοι καλούνται να μελετήσουν τις συνθήκες κυκλοφορίας στην πόλη τους και τις συνήθειες μετακίνησης των συμπολιτών τους, με το βλέμμα στην διευκόλυνση της λειτουργίας της πόλης και στην ανάδειξη επιλογών μετακίνησης προσανατολισμένων στις πράσινες μεταφορές.

    Την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου, στην Αθήνα, το ECOCITY και οι Επιστημονικοί Φορείς που συνεργάζονται στην υλοποίηση της Εκστρατείας, διοργανώνουν ειδική εκδήλωση που θα είναι η αφετηρίας της εορταστικής δεκαετίας της υλοποίησης του προγράμματος, όπου θα ανακοινωθούν οι Πόλεις και τα Γυμνάσια που συμμετέχουν, τα επιστημονικά ιδρύματα και οι οργανισμοί που συστρατεύθηκαν, καθώς και οι επιχειρήσεις που στηρίζουν την εκστρατεία.

    Η Εκστρατεία της νέας περιόδου τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού, του Υπουργείου Ανάπτυξης Ανταγωνιστικότητας Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων, του Υπουργείου Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, του Υπουργείου Μακεδονίας Θράκης και του Επιτρόπου Περιβάλλοντος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ