Ο ΣΔΕ στηρίζει το περιοδικό δρόμου «σχεδία»

O Σύνδεσμος Διαφημιζομένων Ελλάδος συμμετείχε στη δράση «Πωλητής μία ώρα» του περιοδικού δρόμου «σχεδία», στο πλαίσιο της «Διεθνούς Εβδομάδας Πωλητών Περιοδικών Δρόμου». Πιο συγκεκριμένα, από τις 3 έως 7 Φεβρουαρίου 2020,  μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και στελέχη του Συνδέσμου, φόρεσαν το κόκκινο γιλέκο και για μία ώρα κάθε μέρα, έγιναν η φωνή της «σχεδίας».

«Πέρυσι δεν προλάβαμε, αλλά φέτος τα καταφέραμε! Στον ΣΔΕ αγαπάμε πολύ τη «σχεδία» και θαυμάζουμε τους πωλητές της, ανθρώπους με τεράστια αξιοπρέπεια και δύναμη. Η συνεργασία μας ξεκίνησε στα Αριστεία όπου  φιλοξενήσαμε το τεύχος Νοεμβρίου του περιοδικού. Η συμμετοχή μας στη δράση «Πωλητής για μία ώρα» ήταν μία μοναδική εμπειρία κι ελπίζουμε ότι βάλαμε το δικό μας λιθαράκι στη διάδοση του μηνύματος ενάντια στη φτώχεια και τον κοινωνικό αποκλεισμό» δήλωσε η Νερίνα Κομιώτη, Γενική Διευθύντρια του ΣΔΕ.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του ΣΔΕ κ. Γρηγόρης Αντωνιάδης, σχολίασε σχετικά «Στον ΣΔΕ εκτός από την εμπορική επικοινωνία αναδεικνύουμε με κάθε τρόπο την έννοια της εταιρικής υπευθυνότητας. Οι επιχειρήσεις αποτελούν αναπόσπαστο τμήμα της κοινωνίας. Είναι ανάγκη να πάρουν θέση για τα σημαντικά ζητήματα της εποχής μας. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου που έδωσαν το παρών σε μία προσπάθεια για έναν καλύτερο κόσμο. Έναν κόσμο με  Ανθρωπιά, Αλληλεγγύη και Αξιοπρέπεια.»

Photo (από αριστερά) ο Κώστας, πωλητής της «σχεδίας», η κ. Νερίνα Κομιώτη Γενική Διευθύντρια του ΣΔΕ και η κ. Αλίν Μπαρδισμπανιάν, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΔΕ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ