Η adidas Hellas αναγνωρίστηκε ως πιστοποιημένος κορυφαίος εργοδότης για την Ελλάδα το 2020

Μάλιστα, την ίδια αναγνώριση για το 2020 απέσπασε και η adidas Ρουμανίας.

Οι οργανισμοί που πιστοποιούνται ως Top Employers, έχουν αφοσιωθεί στην παροχή άριστων εργασιακών συνθηκών στους εργαζομένους τους, μέσα από πρωτοποριακές πρακτικές ανθρώπινου δυναμικού που θέτουν σαν πρώτη προτεραιότητα τον άνθρωπο.

Ο CEO του Top Employers Institute David Plink δηλώνει: «Για να αναγνωριστεί ως Top Employer, ένας οργανισμός πρέπει να αποδείξει ότι η εφαρμογή των στρατηγικών για το ανθρώπινο δυναμικό εμπλουτίζει το εργασιακό περιβάλλον προς όφελος των εργαζομένων. Οι πιστοποιημένοι συμμετέχοντες είναι λαμπρό παράδειγμα αφοσίωσης στις καλές πρακτικές ανθρωπίνου δυναμικού και στη συνεχή δέσμευση για ενδυνάμωση των εργαζομένων τους, με στόχο ένα καλύτερο εργασιακό περιβάλλον».

Το Παγκόσμιο Πρόγραμμα Πιστοποίησης Top Employers Institute έχει πιστοποιήσει και αναγνωρίσει πάνω από 1.600 κορυφαίους εργοδότες με τον τίτλο του “Top Employer” σε 119 χώρες.

Η Έρευνα Καλύτερων Πρακτικών Ανθρώπινου Δυναμικού περιλαμβάνει πάνω από 100 ερωτήματα που καλύπτουν 600 πρακτικές «Ανάπτυξης Εργαζομένων» σε 10 θεματικές ενότητες: Στρατηγική Ταλέντου, Σχεδιασμός Εργατικού Δυναμικού, Απόκτηση Ταλέντων, Αφομοίωση Εργαζομένων, Μάθηση και Ανάπτυξη, Διαχείριση Απόδοσης, Ανάπτυξη Ηγετικών Ικανοτήτων, Διαχείριση Σταδιοδρομίας και Ανέλιξης, Αποδοχές, Παροχές και Κουλτούρα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ