ΝΝ ΗΕLLAS: Top Employer 2020 – Μοναδική ασφαλιστική εταιρία για 2η συνεχή χρονιά

H NN Hellas με συνέπεια παρέχει ένα εργασιακό περιβάλλον που ενθαρρύνει την ανοικτή επικοινωνία και την καινοτομία, με επίκεντρο τον εργαζόμενο. Η βράβευση αυτή επισφραγίζει τις προσπάθειες της εταιρίας και την καθιστά για δεύτερη φορά τη μοναδική ασφαλιστική στην Ελλάδα που λαμβάνει τη συγκεκριμένη αναγνώριση.
Η κα Μαριάννα Πολιτοπούλου, Πρόεδρος & Διευθύνουσα Σύμβουλος της NN Hellas δήλωσε σχετικά «Αυτό που μας κάνει να ξεχωρίζουμε στην ΝΝ Hellas είναι ο ανθρωποκεντρικός χαρακτήρας και η κουλτούρα μας. Λειτουργούμε αξιοκρατικά και ομαδικά προσφέροντας ευκαιρίες ανάπτυξης σε όλους, αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι ‘’Νοιαζόμαστε, Είμαστε ξεκάθαροι, Δεσμευόμαστε’’.
«Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που και φέτος διακριθήκαμε ως Top Employer. Δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να επενδύουμε στους ανθρώπους μας, ενδυναμώνοντας περαιτέρω εκείνα τα χαρακτηριστικά που κάνουν αισθητή την παρουσία μας στην ελληνική αγορά» δήλωσε σχετικά η κα. Λώρα Αναστασοπούλου, Γενική Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού. Παράλληλα με την NN Hellas, την πιστοποίηση έλαβε και ο Όμιλος ΝΝ για ακόμη 10 χώρες. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ