Durex: 1share1condom

    Η Durex, δωρίζει σε οργανισμούς που αγωνίζονται για την καταπολέμηση της μετάδοσης του HIV, ένα προφυλακτικό για κάθε άτομο που θα συμμετέχει στη νέα εκστρατεία της 1share1condom στα social media, Facebook και Twitter με αφορμή την 1η Δεκεμβρίου – Παγκόσμια Ημέρα κατά του Aids.

    Η παγκόσμια ψηφιακή πρωτοβουλία της Durex θα πραγματοποιηθεί από τις 26 Νοεμβρίου έως και την 1ηΔεκεμβρίου 2012 και θα δωρίζει ένα προφυλακτικό για κάθε άτομο που θα συμμετέχει μέσω Facebook, αναρτώντας απλώς τη φωτογραφία ή το βίντεο της Durex για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Aids (τα οποία θα βρουν στη σελίδα της Durex στο Facebook) στον τοίχο του, ή προσθέτοντας στο Twitter το hashtag #1share1condomστο ίδιο χρονικό διάστημα. Τα προφυλακτικά θα δοθούν σε παγκόσμιους οργανισμούς που αγωνίζονται για την καταπολέμηση της μετάδοσης του ιού HIV, ενώ όσα συγκεντρωθούν στην Ελλάδα θα δοθούν στον οργανισμό PRAKSIS, μία ανεξάρτητη Μη Κυβερνητική Οργάνωση που έχει σαν κύριο στόχο τη δημιουργία, εφαρμογή και υλοποίηση προγραμμάτων ανθρωπιστικής και ιατρικής δράσης.

    Ακόμα και μετά από 25 χρόνια από την έναρξη των εκδηλώσεων για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Aids, η μετάδοση του ιού συνεχίζει να αποτελεί παγκόσμιο ζήτημα. Η Durexενώνει τις δυνάμεις της με οργανισμούς πρόληψης του ιού HIVσε παγκόσμια κλίμακα, θέλοντας να μας οδηγήσει στην πρώτη γενιά που θα είναι απαλλαγμένη από τον ιό HIV.

    Σύμφωνα με το UNAIDS, 2.5 εκατομμύρια άνθρωποι μολύνθηκαν από τον ιό μέσα στο 2011. H Durex συμβολικά έχει θέσει, ως στόχο τη δωρεά 2.5 εκατομμυρίων προφυλακτικών παγκοσμίως, τα οποία ευελπιστεί να συγκεντρώσει από την συγκεκριμένη ενέργεια στο τέλος της Παγκόσμιας Ημέρας κατά του Aids (1η Δεκεμβρίου 2012).

    Για να μάθετε πως μπορείτε να υποστηρίξετε την εκστρατεία ή για λεπτομέρειες σχετικά με τον ιό HIV, επισκεφτείτε τις ιστοσελίδες www.1Share1Condom.gr και www.1Share1Condom.com.

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ