Η Ένωση «Μαζί για το Παιδί» στην εκπομπή «Προσφέρω» του Πρώτου Προγράμματος στις 07.03.2020

Η νέα εκπομπή του Πρώτου Προγράμματος, που μεταδίδεται κάθε Σάββατο στις 15:00, ήρθε για να δώσει βήμα σε εθελοντικές πρωτοβουλίες και φορείς που με τη δράση τους προσφέρουν στην κοινωνία αλλά και στη χώρα συνολικά. Η θεματολογία της εκπομπής καλύπτει όλους τους τομείς δράσης κοινωνικής προσφοράς, όπως η υγεία, η εκπαίδευση, ο πολιτισμός και το περιβάλλον.

Επιδίωξη της εκπομπής είναι να ενημερώνει και να ευαισθητοποιεί το κοινό για θέματα κοινωνικής προσφοράς και να το φέρνει σε επαφή με τη φιλοσοφία και την κουλτούρα του εθελοντισμού.

Η υπεύθυνη Επικοινωνίας της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί», Εβίνα Σωτηροπούλου, είναι προσκεκλημένη της Αθηνάς Γιόγιακα στην εκπομπή «Προσφέρω», που μεταδίδεται το Σάββατο 7 Μαρτίου 2020 στις 15:00 από το Πρώτο Πρόγραμμα.

Η κα Σωτηροπούλου παρουσιάζει το έργο και τις δράσεις της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί», μιας Ένωσης μη-κερδοσκοπικών σωματείων και ιδρυμάτων, που συνεργάζονται από το 1996 για την ευημερία των παιδιών στη χώρα μας.

Επίσης, μιλάει για τους τέσσερις βασικούς πυλώνες δράσης της Ένωσης: την υγεία-ευημερία, την καταπολέμηση της φτώχειας, την εκπαίδευση και τις λιγότερες ανισότητες, επισημαίνοντας τους τρόπους με τους οποίους η Ένωση «Μαζί για το Παιδί» αγκαλιάζει παιδιά και οικογένειες που αντιμετωπίζουν τη φτώχεια, την αναπηρία, την κακοποίηση και την αρρώστια, ενώ αναφέρεται και στη Συμβουλευτική Γραμμή 115 25 που βρίσκεται εδώ και χρόνια δίπλα σε γονείς, παιδιά και εκπαιδευτικούς.

Επιμέλεια-παρουσίαση εκπομπής: Αθηνά Γιόγιακα.

Info

Σάββατο 7 Μαρτίου 2020, ώρα 15:00

Εκπομπή: «Προσφέρω»

«Μαζί για το Παιδί» – Εβίνα Σωτηροπούλου

Live Streaming: webradio.ert.gr/proto

Facebook: www.facebook.com/protoprogramma.ert

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ