Κοινωνικές δράσεις της Μινέρβα στο πλευρό των παιδιών

Μέσα από τις συνεχόμενες κοινωνικές δράσεις της, η βιομηχανία τροφίμων Μινέρβα ΑΕ βρίσκεται στο πλευρό των οργανισμών που στηρίζουν παιδιά και ευπαθείς κοινωνικά ομάδες, προάγοντας τις αξίες της αλληλεγγύης, της προσφοράς και του εθελοντισμού.

Στο πλαίσιο της πολιτικής εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, η Μινέρβα στηρίζει και φέτος το έργο του οργανισμού «Το Χαμόγελου του Παιδιού». Για μια ακόμα χρονιά, η Μινέρβα προσέφερε είδη πρώτης ανάγκης για τα 14 σπίτια που λειτουργεί ο οργανισμός όπου μεγαλώνουν περισσότερα από 300 παιδιά.

Συγκεκριμένα, η Μινέρβα καλύπτει τις ανάγκες των σπιτιών για ένα χρόνο, προσφέροντας 210 λίτρα έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, 100 λίτρα σπορέλαιο, 50 κιλά βούτυρο, 60 κιλά μαργαρίνη και 60 λίτρα ξίδι. Οι άνθρωποι της εταιρίας συμμετέχουν ενεργά και εργάζονται εθελοντικά για την υλοποίηση του προγράμματος.

Παράλληλα, η Μινέρβα υποστηρίζει οργανισμούς, φορείς και ομάδες που δρουν τοπικά, στις περιοχές όπου δραστηριοποιείται η εταιρία. Με προσφορά προϊόντων και εθελοντισμό, η Μινέρβα και οι εργαζόμενοί της συμβάλλουν στην προσπάθεια να ανακουφιστούν παιδιά και συνάνθρωποί μας που βρίσκονται σε ανάγκη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ