Voucher 600 ευρώ για τηλεκατάρτιση: Δηλώστε άμεσα ενδιαφέρον

Το Υπουργείο Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων δημοσίευσε πρόσκληση προς τους Επιστήμονες και Ελεύθερους Επαγγελματίες, που πλήττονται από τα μέτρα αντιμετώπισης διασποράς του κορωνοϊού COVID-19, με την οποία καλεί τους ενδιαφερόμενους να δηλώσουν συμμετοχή σε δράσεις κατάρτισης.

Το Έργο με τίτλο “ΕΙΔΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΜΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΠΛΗΤΤΟΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ COVID-19 ΠΟΥ ΕΝΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ 6 ΒΑΣΙΚΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥΣ ΚΛΑΔΟΥΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΒΑΣΕΙ ΚΑΔ ΟΡΙΖΟΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ”, υλοποιείται στο πλαίσιο του Ε.Π. Ανταγωνιστικότητα Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία, και απευθύνεται σε 180.342 Επιστήμονες & Ελεύθερους Επαγγελματίες, που είναι:

  • δικηγόροι, ελεύθεροι επαγγελματίες ή με έμμισθη εντολή, καθώς και οι ασκούμενοι δικηγόροι, συμβολαιογράφοι, δικαστικοί επιμελητές
  • μηχανικοί όλων των ειδικοτήτων
  • οικονομολόγοι/λογιστές ανεξαρτήτως τάξεως
  • εκπαιδευτικοί όλων των ειδικοτήτων
  • ιατροί όλων των ειδικοτήτων
  • ερευνητές ανεξαρτήτως ερευνητικού κλάδου.

Η διάρκεια κάθε προγράμματος είναι 100 ώρες και θα υλοποιηθεί με τη μέθοδο της ασύγχρονης τηλεκατάρτισης. Κάθε ωφελούμενος έχει δικαίωμα να υποβάλει μία αίτηση και να επιλέξει ένα από τα ακόλουθα αντικείμενα:

  1. Προστασία προσωπικών δεδομένων (GDPR/DPO)
  2. Δημόσιοι Ηλεκτρονικοί Διαγωνισμοί
  3. Ηλεκτρονικό Εμπόριο-Ηλεκτρονικές Συναλλαγές με σύγχρονα λογισμικά και εργαλεία
  4. Βασικές Ψηφιακές Δεξιότητες σε λογισμικά της πλέον πρόσφατης περιόδου
  5. Σύγχρονες ψηφιακές εφαρμογές/ Ψηφιακή υπογραφή – Ψηφιακά πιστοποιητικά – Ψηφιακή ανταπόκριση με το δημόσιο/ Τηλεργασία & Τηλεδιάσκεψη
  6. Τεχνικός προγραμματισμού έξυπνων κτιρίων (SMART BUILDINGS)
  7. Διαχείριση έργων & Διαδικτυακή Συνεργασία
  8. Σύγχρονες εκπαιδευτικές τεχνικές σε ψηφιακό περιβάλλον
  9. Μέτρα πρόληψης και ελέγχου λοιμώξεων που σχετίζονται με χώρους παροχής φροντίδας υγείας
  10. Χρήση τεχνικών και εργαλείων προώθησης μέσα από τη χρήση μέσων κοινωνικής δικτύωσης (SocialMediaMarketing) με σύγχρονα εργαλεία και Mobile εφαρμογές

Κάθε συμμετέχων θα λάβει 600,00€ επίδομα, το οποίο θα καταβληθεί, στον τραπεζικό λογαριασμό που έχει δηλωθεί στην αίτησή του, σε δύο δόσεις και είναι αφορολόγητο και ακατάσχετο. Συγκεκριμένα με την ενεργοποίηση της επιταγής ο ωφελούμενος θα λάβει το ποσό των 400€ και με την ολοκλήρωση της κατάρτισης θα λάβει τα υπόλοιπα 200€.

Προαιρετικά μετά ολοκλήρωση της εκπαίδευσης, οι απόφοιτοι των προγραμμάτων συμμετέχουν σε εξετάσεις πιστοποίησης γνώσεων σύμφωνα με το πρότυπο ISO /IEC 17024. Οι εξετάσεις είναι εντελώς δωρεάν για τον ωφελούμενο.

Η ΔΙΑΣΤΑΣΗ Εκπαιδευτικές & Συμβουλευτικές Υπηρεσίες Α.Ε., πιστοποιημένος φορέας Δια Βίου Μάθησης, με πολυετή εμπειρία σε δράσεις συμβουλευτικής, κατάρτισης και πιστοποίησης, διαθέτει Ολοκληρωμένο Σύστημα Τηλεκατάρτισης, μέσω του οποίου θα πραγματοποιηθούν οι ενέργειες της κατάρτισης για τους συμμετέχοντες στη δράση αυτή.

Αίτηση Συμμετοχής μπορεί να υποβάλει κάθε ενδιαφερόμενος με δύο τρόπους:

Α) είτε μόνος του με τους κωδικούς του taxisnet στο Π.Σ. ΕΡΓΑΝΗ (https://elearning.yeka.gr) προωθώντας μας μετά Προτυποποιημένο Εmail

Β) είτε μέσω εξουσιοδότησης στην εταιρεία μας ως πάροχο κατάρτισης

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων ξεκινά την Πέμπτη 9/4/2020 και λήγει την Πέμπτη 16/4/2020 και ώρα 23:59.

Οι εξουσιοδοτήσεις προς την εταιρεία μπορούν να σταλούν από την 3/4/2020!

Για επιπλέον πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα και την υποβολή της αίτησής σας, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας http://www.kekdiastasi.edu.gr & http://www.voucherforall.gr , να αποστείλετε e-mail στο training@kekdiastasi.edu.gr ή να καλέσετε στο τηλέφωνο 2106985820.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ