EuroCharity: Νέα υπηρεσία ESG Metrics Report

Μια νέα υπηρεσία εγκαινιάζει η EuroCharity για τα μέλη της, σε συνεργασία με τον Οίκο Έρευνας & Ανάλυσης VRS (Valuation & Research Specialists). Η υπηρεσία με την ονομασία ESG Metrics Report (Environment, Social, Governance) απευθύνεται στις εισηγμένες εταιρείες-μέλη της EuroCharity και αποτελεί μια ηλεκτρονική αναφορά η οποία αποσκοπεί στην άρτια και συνοπτική ενημέρωση των stakeholders για την οικονομική και αειφόρο επίδοση των εταιρειών.

Η ειδική αναφορά αναλύει την περιβαλλοντική, κοινωνική και οικονομική επίδοση των εταιρειών με βάση χρηματιστηριακά στοιχεία, ετήσιες οικονομικές αναφορές καθώς και απολογισμούς υπευθυνότητας των εταιρειών. Μέσα από ειδικούς πίνακες και διαγράμματα, προσφέρει μια συνολική εικόνα για την εταιρεία, και στοιχειοθετεί το υπεύθυνο προφίλ της, δημιουργώντας έτσι μια πολύτιμη βάση δεδομένων για τους κοινωνικούς εταίρους.

Η ηλεκτρονική αναφορά που θα είναι στην αγγλική γλώσσα, περιλαμβάνει μεταξύ άλλων στοιχεία όπως τιμή μετοχής, συγκριτική παράθεση της οικονομικής αξίας, της κερδοφορίας, των περιβαλλοντικών επενδύσεων, του κοινωνικού προϊόντος αλλά και του ανθρώπινου κεφαλαίου της εταιρείας κατά τα τελευταία τρία έτη. Το συγκεκριμένο report θα αποστέλλεται σε εξειδικευμένα στελέχη διεθνών κεφαλαιαγορών, επενδυτικών οίκων και σε δίκτυα χρηματοοικονομικής ενημέρωσης.   Η νέα υπηρεσία αφορά σε εταιρικά μέλη της EuroCharity, ενώ είναι διαθέσιμη και στα portal www.eurocharity.gr/en και www.eurocharity.eu.

Με τη νέα αυτή υπηρεσία η EuroCharity απαντά, σε συνεργασία με ένα εξειδικευμένο οίκο όπως η VRS, στις διεθνείς τάσεις αειφορίας και στην ανάγκη για ολοκληρωμένη προβολή χρηματοοικονομικών, περιβαλλοντικών και κοινωνικών στοιχείων, αναγκαία για την κατανόηση της ανάπτυξης και της θέσης της επιχείρησης στο υφιστάμενο οικονομικό περιβάλλον και τη δημιουργία βιώσιμης αξίας μακροπρόθεσμα.

 Google+

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ