Η hellas online «ανεβάζει» το Χαμόγελο του Παιδιού στο σύννεφο

    Κατά τη διάρκεια της σημερινής συνάντησης με εκπροσώπους του τύπου, οι επικεφαλής του εθελοντικού οργανισμού για τα παιδιά και του τηλεπικοινωνιακού παρόχου αναφέρθηκαν αναλυτικά στις ενέργειες αυτές.

    Συγκεκριμένα, ο κύριος Αντώνης Κεραστάρης, Διευθύνων Σύμβουλος της hellas online, αναφέρθηκε στις υπηρεσίες που προσφέρει η εταιρεία στο Χαμόγελο του Παιδιού και περιλαμβάνουν την παροχή της υπηρεσίας συμμετρικού Internet 15 Mbps πάνω από οπτική ίνα στο επιχειρησιακό κέντρο του οργανισμού στο Μαρούσι και την παροχή της υπηρεσίας hol cloud από δύο εικονικούς εξυπηρετητές (virtual cloud server), οι οποίοι θα εξυπηρετούν την εφαρμογή του AMBER ALERT. Παράλληλα, η hellas online θα φροντίσει για το γιορτινό τραπέζι στα 11 Σπίτια του οργανισμού που φιλοξενεί 287 παιδιά, ενώ μέσω της εθελοντικής πρωτοβουλίας του ανθρώπινου δυναμικού της εταιρείας στα μέσα Δεκεμβρίου θα συγκεντρωθούν είδη πρώτης ανάγκης για τα Κέντρα Στήριξης του οργανισμού. Κλείνοντας, ο κ. Κεραστάρης τόνισε ότι «η hellas online και οι άνθρωποί της στηρίζουν σήμερα το Χαμόγελο του Παιδιού με γνώμονα την εύρυθμη λειτουργία του οργανισμού και αύριο.»

    Ο κύριος Κώστας Γιαννόπουλος, Πρόεδρος στο Χαμόγελο του Παιδιού, ευχαρίστησε την hellas online και τους εργαζόμενους της για την προσφορά τους και διευκρίνισε ότι με τις υπηρεσίες που παρέχει η εταιρεία, ενοποιούνται οι υπηρεσίες διασύνδεσης δεδομένων, φωνής και εικόνας στα 26 παραρτήματα του οργανισμού πανελλαδικά και δίνεται, μεταξύ άλλων, η δυνατότητα φιλοξενίας SKYPE video conference με πολλαπλούς συμμετέχοντες για παροχή συμβουλευτικής υπηρεσίας στα σχολεία. Παράλληλα, με το hol cloud, η εφαρμογή του AMBER ALERT θα αυτοματοποιεί και θα επιταχύνει την διαδικασία ενημέρωσης αρμόδιων φορέων, μειώνοντας δραστικά το χρόνο που απαιτείται για να ενεργοποιηθούν οι μηχανισμοί διάσωσης ενός χαμένου παιδιού.

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ