Η Amway Hellas δίπλα στο Χαμόγελο του Παιδιού

    Στο πλαίσιο της Εκστρατείας Amway One by One για τα Παιδιά, η Amway Hellas δείχνει έμπρακτα την αγάπη και στήριξη της στο Χαμόγελο του Παιδιού, συνεχίζοντας έτσι μία παράδοση που ξεκίνησε το 2000 και συμπληρώνει 12 χρόνια φέτος. Το Σάββατο 1η Δεκέμβρη επισκέφθηκε μαζί με 50 παιδιά από τα σπίτια του οργανισμού που φιλοξενούν παιδιά στην Αθήνα, το Κέντρο της Γης, σε μία βόλτα γεμάτη παιχνίδι και γνώση μέσα από τη φύση, μία βόλτα διαφορετική από τις συνηθισμένες εικόνες και τα ακούσματα της πόλης.

    H Amway Hellas έδωσε την ευκαιρία στα παιδιά που συμμετείχαν να μάθουν πράγματα για τη φύση, για τα διάφορα έντομα που υπάρχουν γύρω μας, να δουν από κοντά άλογα, να ζήσουν μία μοναδική εμπειρία με τα δέντρα που “μιλούν” και να παίξουν στο περιβόλι γεμίζοντας χαμόγελα το Κέντρο της Γής.

    Επιπλέον, η Amway Hellas για μία ακόμη χρονιά προσέφερε στο Χαμόγελο του Παιδιού χρηματικές και προϊοντικές δωρεές, ενώ οι εργαζόμενοι και οι συνεργάτες της Amway (ABO) με μεγάλη τους χαρά θα βοηθήσουν εθελοντικά στο καθιερωμένο πλέον Χριστουγεννιάτικο Bazaar που θα διοργανώσει «το Χαμόγελο του Παιδιού» στο Μετρό του Συντάγματος στις 20 & 21 Δεκεμβρίου.

    Παρών στην εκδήλωση ήταν και ο κ. Γιώργος Αποστολόπουλος, Γενικός Διευθυντής της Amway Hellas ο οποίος δήλωσε σχετικά «πιστοί στις δεσμεύσεις μας συνεχίζουμε να στηρίζουμε «το Χαμόγελο του Παιδιού», έναν οργανισμό που όλοι στην Amway θεωρούμε πλέον οικογένειά μας και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι και υπερήφανοι για αυτό. Το Χαμόγελο των παιδιών μάς γεμίζει αισιοδοξία και ελπίδα, για αυτό και βασική μας επιδίωξη είναι να λειτουργούμε κάθε φορά με συνέπεια διαφυλάττοντας το χαμόγελο αυτό».

    «Η Amway Hellas για άλλη μία χρονιά προσέφερε απλόχερα την αγάπη της στο Χαμόγελο του Παιδιού αποδεικνύοντας έμπρακτα πως τόσο η εταιρεία όσο και οι άνθρωποί της είναι εδώ και το στηρίζουν. Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον κ. Αποστολόπουλο και όλους τους συνεργάτες του για την πολύτιμή βοήθειά τους όλα αυτά τα χρόνια» ανέφερε σε δήλωσή του ο κ. Κώστας Γιαννόπουλος, Πρόεδρος του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

    Google+

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ