ΙΑΠΩΝΙΚΗ Α.Ε.: Δωρεά αντισηπτικών σπρέι

Με την προσφορά 120 σπρέι υγιεινής χεριών, η εταιρεία Ιαπωνική Α.Ε. υποστηρίζει τη λειτουργία του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου, στη δύσκολη αυτή περίοδο λόγω της πανδημίας Covid-19.

Συγκεκριμένα, η Ιαπωνική Α.Ε. προχώρησε στη δωρεά των σπρέι υγιεινής χεριών για το Ακτινοδιαγνωστικό Εργαστήριο του Νοσοκομείου, το οποίο συνεχίζει όλο αυτό το διάστημα να εξυπηρετεί τους πολίτες, παρέχοντας υπηρεσίες πρόληψης, διάγνωσης και επεμβατικής ακτινολογίας.

Σύμφωνα με τους εκπροσώπους της εταιρίας, που κατέχει σημαντική θέση στην αγορά των ανταλλακτικών αυτοκινήτων, ειδών εξοπλισμού συνεργείων και υπηρεσιών τεχνικής εκπαίδευσης από το 1973, μένει σταθερή στις αξίες της και ανταποδίδει ενεργά στο κοινωνικό σύνολο μέσα από ενέργειες εταιρικής υπευθυνότητας. Στο πλαίσιο αυτό, πραγματοποιήθηκε η δωρεά των αντισηπτικών σπρέι στο Νοσοκομείο, μια προσφορά ιδιαίτερη χρήσιμη δεδομένου ότι η υγιεινή των χεριών αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα μέτρα προστασίας διασποράς μικροβίων και ιών -συμπεριλαμβανομένου και του νέου κορονοϊού SARS-CoV 2- μέσα και έξω από το νοσοκομειακό περιβάλλον.

Η Διοίκηση του Νοσοκομείου ευχαριστεί θερμά την εταιρεία, καθώς με τη δωρεά της εκφράζει έμπρακτα την συμπαράστασή της στον καθημερινό αγώνα των επαγγελματιών υγείας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ