ΜΙΝΕΡΒΑ: Δωρεά ιατρικού εξοπλισμού στο νοσοκομείο «Σωτηρία»

Η βιομηχανία τροφίμων ΜΙΝΕΡΒΑ προχωρά σε δωρεά ιατρικού εξοπλισμού για τις ανάγκες του συστήματος υγεία.

Αναλυτικά: Με αίσθημα συλλογικότητας και ευθύνης απέναντι στην ελληνική κοινωνία και με σεβασμό για την υγεία και ασφάλεια των πολιτών, η βιομηχανία τροφίμων ΜΙΝΕΡΒΑ προχωρά σε δωρεά ιατρικού εξοπλισμού για τις ανάγκες του συστήματος υγείας στην αντιμετώπιση των έκτακτων περιστατικών της πανδημίας του COVID-19.

Στο πλαίσιο αυτό, και με την έγκριση του υπουργείου Υγείας, η ΜΙΝΕΡΒΑ προσφέρει τρεις (3) φορητούς παρακλίνιους αναπνευστήρες για την κάλυψη των αναγκών του νοσοκομείου «Σωτηρία».

Με τη δωρεά αυτή, η εταιρία φιλοδοξεί να συνεισφέρει στο άοκνο έργο των ανθρώπων του συστήματος υγείας στη μάχη ενάντια στην πανδημία, εκφράζοντας παράλληλα την ευγνωμοσύνη της στους επιστήμονες, τους γιατρούς, τους νοσηλευτές, τους φορείς, για την υπεράνθρωπη προσπάθεια να περιοριστεί η εξάπλωση του ιού.

Η βιομηχανία ΜΙΝΕΡΒΑ, εδώ και περισσότερα από 115 χρόνια, αποτελεί κομμάτι της ελληνικής οικονομίας και παραγωγής, με άρρηκτους δεσμούς με την ελληνική οικογένεια. Στις κρίσιμες αυτές στιγμές που βιώνει η χώρα μας, η προσφορά προς την κοινωνία αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα και υποχρέωση.