ΔΕΣΜΟΣ και Εταιρεία MetLife: Δωρεά ιατρικού εξοπλισμού προς το Άσυλο Ανιάτων

Την Παρασκευή 8 Μάϊου, το Άσυλο Ανιάτων παρέλαβε δωρεά σε είδη ιατρικού εξοπλισμού και αναλώσιμων υλικών από το Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο ΔΕΣΜΟΣ.

Για την προσφορά αυτού του εξοπλισμού ο ΔΕΣΜΟΣ αξιοποίησε τη δωρεά της MetLife Ελλάδας με την υποστήριξη του MetLife Foundation της Αμερικής για τον COVID-19.

Ο εξοπλισμός περιλαμβάνει 3 συμπυκνωτές οξυγόνου και 5 νεφελοποιητές, που θα εξυπηρετήσουν τις ανάγκες του Ιδρύματος Περιθάλψεως Χρονίως Πασχόντων και αποτελεί μέρος μεγαλύτερης δωρεάς του ΔΕΣΜΟΥ προς το Άσυλο Ανιάτων.

Η παραλαβή του υλικού πραγματοποιήθηκε σε μία λιτή τελετή, τηρώντας όλα τα μέτρα ασφάλειας, στον προαύλιο χώρο του Ασύλου Ανιάτων. Τη δωρεά παρέλαβε η Πρόεδρος του Ασύλου Ανιάτων & ΙΠΧΠ κα Ιωάννα Ηλιάδη ενώ στην τελετή παρευρέθηκαν ο κ. Δημήτριος Κομματάς, μέλος του Δ.Σ. και υπεύθυνος για το Ίδρυμα, ο κ. Διαμαντής Τσατσάνης, Γενικός Διευθυντής, η κα Σοφία Αρτέμη, Διευθύντρια της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας και η κα Άννα Δανοπούλου, Διευθύντρια της Ιατρικής Υπηρεσίας. Εκ μέρους του ΔΕΣΜΟΥ παρευρέθηκαν η κα Βασιλική Ντζούφρα, Υπεύθυνη Ανάπτυξης Σχέσεων με Κοινωνικούς Φορείς και η κα Βαλεντίνα Βιτάλη, Project Manager.

Με αφορμή την προσφορά του εξοπλισμού, η κυρία Ιωάννα Ηλιάδη δήλωσε:
«Εκ μέρους της διοίκησης του Ασύλου Ανιάτων, θέλω να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες στο Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο ΔΕΣΜΟΣ για τη συνεχή υποστήριξη του προς το Ίδρυμα αλλά και στην εταιρία Metlife, που επιδεικνύει υψηλό αίσθημα εταιρικής υπευθυνότητας και προσφοράς σε συνθήκες κρίσης. Η δωρεά αυτή αναδεικνύει τη σημασία της κοινωνικής προσφοράς και της αλληλεγγύης προς τις ευπαθείς ομάδες στην περίοδο που διανύουμε.»