EBEN GR GREEK CHAPTER: Εκπροσωπεί στην Ελλάδα το EUROPEAN BUSINESS ETHICS NETWORK

Το EBEN GR GREEK CHAPTER εκπροσωπεί στην Ελλάδα το EUROPEAN BUSINESS ETHICS NETWORK που λειτουργεί με αντικείμενο την προάσπιση των αρχών επιχειρηματικής ηθικής στην Ευρώπη.

Το ΕΒΕΝ GR λειτουργεί στην Ελλάδα εδώ και 15 έτη προσφέροντας σημαντικό έργο στην προώθηση των αρχών της Κοινωνικής Υπευθυνότητας και Επιχειρηματικής Ηθικής μέσα από δράσεις και πρωτοβουλίες στην πράξη. Μία από αυτές τις πρωτοβουλίες αποτελεί το μοντέλο RME RESPONSIBLE MANAGEMENT EXCELLENCE που εφαρμόζεται από σημαντικό αριθμό επιχειρήσεων και οργανισμών του δημόσιου τομέα που πιστοποιούνται σε ετήσια βάση.

Το RME συμβάλλει στην βελτίωση των λειτουργιών της Επιχείρησης/ Οργανισμού, την εξοικονόμηση πόρων, την εξάλειψη ενδεχόμενων δυσλειτουργιών μέσα από την εφαρμογή χρηστικών εργαλείων ( όπως ενδεικτικά HR ANALYTICS, SUSTAINABILITY, INFORMATION SECURITY ) που προτείνονται στα ξεχωριστά πακέτα ανάλογα με το επίπεδο ωριμότητας των συστημάτων που εφαρμόζονται. Το RME διακρίνεται στις κατηγορίες BRONZE, SILVER, GOLD, PLATINUM όπως και στην ιδιαίτερη κατηγορία OLYMPIC AWARD (KYNISKAS, KOTINOS, OLYMPIC).

Ο κύκλος πιστοποιήσεων 2020 του RME ξεκινά από την κατάθεση των αιτήσεων συμμετοχής και συνεχίζεται με την διαδικασία αξιολογήσεων (skype ή site visit) από τις αρχές Ιουνίου έως το τέλος Σεπτεμβρίου 2020. Η ετήσια τελετή Απονομής RME AWARDS GALA 2020 αναμένεται να πραγματοποιηθεί σε κεντρικό χώρο των Αθηνών κατά το τέλος του έτους. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο www.eben.gr ή στο info@eben.gr .