ΔΕΛΤΑ: Γιορτάζει το γάλα κάθε μέρα, φροντίζοντας για κάθε τι που αξίζει

1η Ιουνίου, Παγκόσμια ημέρα γάλακτος! Η ΔΕΛΤΑ γιορτάζει το γάλα σήμερα και κάθε μέρα!

Εδώ και 68 χρόνια, φροντίζει να φέρνει καθημερινά το 100% ελληνικό φρέσκο γάλα στα σπίτια μας. Οι άνθρωποί της δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για να μπορούμε να απολαμβάνουμε τον διατροφικό θησαυρό του γάλακτος, από άκρη σε άκρη αυτού του τόπου, με κάθε τρόπο, όση προσπάθεια και αν χρειάζεται, όσο μακριά και να πρέπει να φτάσουν.

Ακόμη και στις πρόσφατες πρωτόγνωρες συνθήκες που βιώσαμε και βιώνουμε λόγω κορωνοϊού, αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα για τη ΔΕΛΤΑ ήταν και είναι να προσφέρει το γάλα σε όσους το έχουν ανάγκη. Μόνο κατά το τελευταίο δίμηνο, προσέφερε 135 τόνους γάλα και γιαούρτια, φροντίζοντας παιδιά, ηλικιωμένους και ευπαθείς ομάδες, όπως τα 550 παιδιά που διαμένουν στο Χαμόγελο του Παιδιού και στα Παιδικά Χωριά SOS πανελλαδικά, τους 150 ηλικιωμένους του Γηροκομείου Αθηνών, αλλά και πλήθος συνανθρώπων μας μέσω του Δήμου Αθηναίων, Θεσσαλονίκης, πολλών ακόμη Δήμων, του Μαζί για το Παιδί και άλλων φορέων. Και συνεχίζει, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γάλακτος, να προσφέρει γάλα και γιαούρτι σε όλα τα παιδιά των Παιδικών Χωριών SOS. Η ΔΕΛΤΑ στέκεται δίπλα στην ελληνική κοινωνία, αποδεικνύοντας την ευαισθησία της με πράξεις.

Πηγή ζωής, τρόφιμο με μοναδική διατροφική αξία, το γάλα θεμελιώνει την ανάπτυξη των παιδιών και βοηθά στη διατήρηση της καλής υγείας, σε όλα τα στάδια της ζωής μας. Ο διατροφικός πλούτος του στηρίζεται στη φυσική συνύπαρξη συστατικών, όπως πρωτεΐνες, υδατάνθρακες, λιπαρά, βιταμίνες, ασβέστιο, φώσφορο και πλήθος άλλων θρεπτικών στοιχείων, αναδεικνύοντας δίκαια το γάλα ως το πιο «καλοσχεδιασμένο» τρόφιμο που μας παρέχει η φύση.

Το γάλα ΔΕΛΤΑ έρχεται καθημερινά στο σπίτι μας, για να το προσφέρουμε στην οικογένειά μας, διατηρώντας την αγνότητα, τον θρεπτικό του πλούτο και τη γεύση που προσφέρει η φύση! Με σεβασμό στον καταναλωτή αλλά και την κοινωνία, η ΔΕΛΤΑ αφουγκράζεται τις ανάγκες και ανταποκρίνεται με συνέπεια και ευθύνη, για κάθε τι που αξίζει!