ΔΕΣΜΟΣ: Συνεργασία με δέκα διαφορετικούς φορείς

Με τη σκέψη πως «η ευτυχία είναι το μόνο πράγμα που πολλαπλασιάζεται όταν διαιρείται», το Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο ΔΕΣΜΟΣ ενώνει τις δυνάμεις του με δέκα διαφορετικούς φορείς σε μια πρωτοβουλία της εικαστικής ομάδας «PLAYROOM», που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 15 Δεκεμβρίου 2012.

Στόχος της σύμπραξης αυτής είναι να προσφέρει χαρά και χαμόγελο σε 80 παιδιά που αντιμετωπίζουν δύσκολα κοινωνικοοικονομικά προβλήματα συνεισφέροντας ο καθένας από την πλευρά του ένα μικρό κομμάτι για μία μεγάλη γιορτή. Η γιορτή θα φιλοξενηθεί στην αίθουσα «Κοινωνία» στο ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΓΗΣ στο Ίλιον, ένα κέντρο ανοιχτής περιβαλλοντικής εκπαίδευσης για τα μικρά και μεγάλα παιδιά της πόλης που αναζητούν μία διαφορετική εμπειρία εκμάθησης μέσα από τη βιωματική περιπλάνησή τους στη φύση.

Το Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο ΔΕΣΜΟΣ θα μεριμνήσει για τη συμμετοχή των παιδιών στην πρωτοβουλία αυτή, μέσω των οργανισμών τους οποίους στηρίζει σε τακτική βάση. Ο Δεσμός θα διαθέσει δώρα για τα παιδιά, ευγενική χορηγία της BENETTON και επιπλέον οι  εθελοντές του Δεσμού θα συνδράμουν στον συντονισμό της γιορτής, μεταδίδοντας χαμόγελα και τη δύναμη της εθελοντικής προσφοράς. Τα παιδιά που θα συμμετάσχουν στηρίζονται από το Υποκατάστημα Ασπρόπυργου του Σωματείου και το Κέντρο Ανθρώπινης Υποστήριξης Περάματος του Αρτος-­‐Δράση, και  τη Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία Ένα Παιδί-ένας Κόσμος. Την διοργάνωση της γιορτής και τη δημιουργία πρωτότυπων παιχνιδιών έχουν αναλάβει εικαστικοί από την ομάδα PLAYROOM που ενώνουν τις δυνάμεις τους με τους ειδικούς παιδαγωγούς και εμψυχωτές της ομάδας ΠΑΙΧΝΙΔΑΓΩΓΕΙΟ , σε σκηνικά που μας χορήγησε η GALLERY ΠΟΝΤΟΠΟΡΟΣ.

Το πολιτιστικό σωματείο «ΣΤO ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ» πιστό στα θετικά αποτελέσματα των συλλογικών καλλιτεχνικών, πνευματικών και πρωτότυπων δράσεων αγκαλιάζει και τα 80 παιδιά προσφέροντάς τους ένα χρόνο δωρεάν δραστηριότητες στις εγκαταστάσεις του. Όλοι μας θέλουμε αυτά τα Χριστούγεννα το μήνυμα μας να είναι η αλληλεγγύη, η συνεργασία και ο σεβασμός…. Κι όταν υπάρχει θέληση, όλα είναι δυνατά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ