Μαρινόπουλος A.E: Πρόγραμμα Καινοτομίας Ελληνικού Προϊόντος

Η Μαρινόπουλος Α.Ε. μέσω του Προγράμματος Καινοτομίας Ελληνικού Προϊόντος, παραμένει προσηλωμένη στη στήριξη των Ελλήνων παραγωγών και των τοπικών κοινωνιών, συνεχίζοντας υπεύθυνα τη διαδρομή της στην Ελλάδα. Στόχος της εταιρίας είναι να προβάλει τον πλούτο της ελληνικής γης και να προσφέρει στους Έλληνες καταναλωτές, που την τιμούν με την εμπιστοσύνη τους εδώ και 50 χρόνια, τα καλύτερα προϊόντα του τόπου. Το Πρόγραμμα υλοποιείται από τον Ιούλιο του 2012 και έχει ήδη επισκεφτεί την πόλη των Σερρών, την Τρίπολη και το Βόλο. Επόμενος σταθμός του ταξιδιού της Μαρινόπουλος Α.Ε. είναι το Ηράκλειο της Κρήτης, στις 5 Δεκεμβρίου 2012.

Μέχρι σήμερα, την πρωτοβουλία έχουν αγκαλιάσει θερμά 195 Έλληνες προμηθευτές, καθώς και 3.069 εργαζόμενοι της Μαρινόπουλος Α.Ε. που ζουν και εργάζονται στα 164 καταστήματα της εταιρίας στις συγκεκριμένες περιοχές. Παράλληλα, η Μαρινόπουλος Α.Ε. διαθέτει στα ράφια των καταστημάτων της 1.416 κωδικούς επώνυμων προϊόντων και 265 κωδικούς προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας Carrefour, που προέρχονται από την Πελοπόννησο, τη Θεσσαλία, την Κρήτη και την ευρύτερη περιοχή των Σερρών. Η Μαρινόπουλος Α.Ε. ως αμιγώς ελληνική εταιρία, συνεργάζεται με περισσότερους από 2.000 Έλληνες παραγωγούς και προμηθευτές, διαθέτοντας μέσα από το δίκτυο των καταστημάτων της προϊόντα που είναι ελληνικής προέλευσης σε ποσοστό 96%.

Επιπλέον, στο πλαίσιο της ενέργειας, τα 34 καταστήματα, Carrefour, Carrefour Μαρινόπουλος, Carrefour Express στην Κρήτη, προσφέρουν στους καταναλωτές σημαντικές εκπτώσεις σε τοπικά προϊόντα, είτε επώνυμα, είτε ιδιωτικής ετικέτας Carrefour, αναδεικνύοντας τον τοπικό χαρακτήρα και την παράδοση της περιοχής.

Παράλληλα, η Μαρινόπουλος Α.Ε. στηρίζει την επιχειρηματικότητα, με έναν πρωτοποριακό διαγωνισμό καινοτομίας που αναζητά καινοτόμα προϊόντα σε όλη τη χώρα δίνοντας τη δυνατότητα σε όσους εμπνευστούν κάτι διαφορετικό να δουν τις ιδέες τους τοποθετημένες προς πώληση στα ράφια των καταστημάτων της για έξι μήνες.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Μαρινόπουλος Α.Ε., κ. Jerome Loubere, δήλωσε σχετικά, «Σε ένα δύσκολο περιβάλλον, είναι χαρά μας που μια ακόμα υπεύθυνη δράση της εταιρία μας έχει ήδη αγκαλιαστεί από όλους, τους προμηθευτές μας, αλλά και τους Έλληνες παραγωγούς που επιθυμούν να προβάλουν τα προϊόντα που δημιουργούν με μεράκι και αγάπη. Tο ταξίδι μας για την ανάδειξη των προϊόντων του τόπου μας, φιλοδοξούμε να έχει πολλούς ακόμα σταθμούς στην ελληνική Περιφέρεια, της οποίας αποτελούμε αναπόσπαστο κομμάτι όλα αυτά τα χρόνια».

Επόμενοι σταθμοί του Προγράμματος Καινοτομίας Ελληνικού Προϊόντος είναι η Θεσσαλονίκη, η Δυτική Μακεδονία, η Θράκη και τα Ιωάννινα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ