Ελληνικά Βραβεία Επιχειρήσεων για το Περιβάλλον

O θεσμός των Ευρωπαϊκών Βραβείων Περιβάλλοντος, διοργανώθηκε για τέταρτη φορά στη χώρα μας από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Προστασίας Περιβάλλοντος (ΠAΣΕΠΠΕ) υπό την αιγίδα του Υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής.

Με μία λαμπρή εκδήλωση ολοκληρώθηκαν τα «Ελληνικά Βραβεία Επιχειρήσεων για το Περιβάλλον 2011-2012» της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Δώδεκα ελληνικές επιχειρήσεις βραβεύθηκαν στην 4η τελετή απονομής που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012 στο ίδρυμα Ευγενίδου, σε μία ένδειξη αναγνώρισης της προσπάθειας και του έργου που ενισχύει την κατεύθυνση της χώρας μας προς τη βιώσιμη ανάπτυξη.  Στην εκδήλωση παρευρέθησαν εκπρόσωποι της πολιτικής ηγεσίας και της Ακαδημαϊκής κοινότητας, υψηλόβαθμα στελέχη της περιβαλλοντικής και επιχειρηματικής κοινότητας καθώς και εκπρόσωποι των βραβευθέντων εταιριών και εταιριών μελών του ΠΑ.Σ.Ε.Π.ΠΕ.

Oι ελληνικές επιχειρήσεις που βραβεύθηκαν είναι οι εξής:

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ
1Ο ΒΡΑΒΕΙΟ: ΔΕΗ Α.Ε
2Ο ΒΡΑΒΕΙΟ: ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε
3Ο ΒΡΑΒΕΙΟ: VITEX
4o BΡΑΒΕΙΟ: B/S/H Α.Β.Ε

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΠΡΟΙΟΝ
1Ο ΒΡΑΒΕΙΟ: VITEX
2Ο ΒΡΑΒΕΙΟ: FRIGOGLASS
3Ο ΒΡΑΒΕΙΟ: ROLCO
4ο ΒΡΑΒΕΙΟ: NANOPHOS Α.Ε

ΚΑΤΗΓΟΡΙA: ΔΙΕΡΓΑΣΙΑΣ
1Ο ΒΡΑΒΕΙΟ: ΟΜΙΛΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ
2Ο ΒΡΑΒΕΙΟ: ΑΜΑΛΙΑ HOTELS
3Ο ΒΡΑΒΕΙΟ: ΑΡΓΩ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ
1ο ΒΡΑΒΕΙΟ: J&P ΑΒΑΞ Α.Ε

Την εκδήλωση άνοιξε ο πρόεδρος του ΠΑΣΕΠΠΕ, κ. Χρήστος Δρακόπουλος ενώ ο αναπληρωτής Υπουργός ΥΠΕΚΑ κ. Σταύρος Καλαφάτης απέστειλε χαιρετισμό και εκπροσωπήθηκε από την κα. Ρεβέκκα Μπατμάνογλου – Προϊσταμένη του Τμήματος Γενικών Περι/ντικών Θεμάτων της Δ/νσης Περιβαλλοντικού Σχεδιασμού του ΥΠΕΚΑ. Επίσης χαιρετισμούς απεύθυναν η κα Θεοδώρα-Διονυσία Αυγερινοπούλου – Πρόεδρος Μόνιμης Επιτροπής Περιβάλλοντος της Βουλής, ο κ. Άγγελος Αντωνόπουλος-Αντιδήμαρχος Πρασίνου και Περιβάλλοντος του Δήμου Αθηναίων, ο κ. Ανδρέας Ανδρεόπουλος – Καθηγητής και πρώην πρύτανης του Ε.Μ.Π, ο κ. Ευθύμιος Βιδάλης-Πρόεδρος του Συμβουλίου ΣΕΒ για την Βιώσιμη Ανάπτυξη & Αντιπρόεδρος του ΣΕΒ,ο κ. Στέλιος Σταυρίδης-Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΥΔΑΠ, ο Δρ. Κωνσταντίνος Αραβώσης -Πρόεδρος Ελληνικής Εταιρείας Αποβλήτων, και ο κ. Φώτης Κουρμούσης –Πρόεδρος Ένωσης Περιβαλλοντολόγων Ελλάδος. Τέλος παρευρέθη και ο κ. Αντώνης Γάκης – Περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής εκπρόσωπος Περιφερειάρχη Αττικής.

Μεγάλοι Χορηγοί της βραδιάς της τελετής απονομής των βραβείων ήταν οι εταιρείες :

Ν&Κ. Γκολιόπουλος Α.Τ,Ε, Envitec A.E, Αrvis Solar Ε.Π.Ε., ZEB

Χορηγοί επικοινωνίας ήταν και τα adbusiness, advertising.gr, CSR Review και csrnews.gr της DIRECTION ΕΚΔΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ.

Υπεύθυνος για την εκδήλωση ήταν ο Κωνσταντίνος Σαρλάς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ