Η Ένωση Μαζί για το Παιδί & η bwin ανακατασκευάζουν γήπεδα σε ακριτικές περιοχές

Η bwin, πιστή στη στρατηγική κοινωνικής υπευθυνότητας, υποστηρίζει έμπρακτα κοινωνικές ομάδες σε ακριτικές πόλεις και χωριά στην Ελλάδα ενώ, παράλληλα, προάγει την ευγενή άμιλλα και το αθλητικό ιδεώδες. Βρέθηκε στο Διδυμότειχο και, σε συνεργασία με την Ένωση «Μαζί για το Παιδί», ολοκλήρωσε την πρώτη φάση της κοινής τους πρωτοβουλίας στο Νομό, με στόχο την υποστήριξη κοινωνικών ομάδων μέσω αθλητισμού στον Έβρο.

Αναλυτικότερα, ανακατασκευάστηκαν πλήρως δύο γήπεδα στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Διδυμοτείχου, ενώ καλλωπίστηκε ο προαύλιος χώρος του, εν όψει της νέας σχολικής χρονιάς 2020-2021. Οι περίπου 160 μαθητές που φοιτούν στο ακριτικό Δημοτικό σχολείο της Βορειοανατολικής Ελλάδας, θα έχουν πλέον τη δυνατότητα να παίζουν σε ολοκαίνουργια γήπεδα μπάσκετ και βόλεϊ-χάντμπολ. Στα δύο τερέν, συνολικού εμβαδού άνω των 600 τ.μ., επιστρώθηκε ειδικός ασφαλής τάπητας, ο οποίος χρησιμοποιείται σε επαγγελματικές εγκαταστάσεις, δημιουργήθηκαν διαγραμμίσεις για τα τρία αθλήματα και εγκαταστάθηκε ο απαραίτητος εξοπλισμός των παραπάνω γηπέδων ώστε να καταστούν χρηστικά.

Η πρόσφατα βραβευμένη πολυετής συνεργασία μεταξύ της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί» και του κορυφαίου στοιχηματικού brand συμπληρώνει τρία χρόνια, στα οποία έχουν υποστηριχθεί πάνω από 50.000 παιδιά και οι οικογένειές τους.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: https://youtu.be/B-2wvRFZRJc

Η Πρόεδρος της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί», Αλεξάνδρα Μαρτίνου, δήλωσε: «Στόχος της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί» είναι η δημιουργία ίσων ευκαιριών για τα παιδιά και τους νέους σε κάθε γωνιά της χώρας μας και ειδικότερα στις  ακριτικές  περιοχές. Ευχαριστούμε θερμά τη bwin, πολύτιμη αρωγό του έργου μας, που και αυτή τη φορά ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα μας να προσφέρουμε υψηλού επιπέδου αθλητικές εγκαταστάσεις στους μαθητές του Διδυμοτείχου συμβάλλοντας ουσιαστικά στην ανάπτυξη της ευγενούς άμιλλας και του αθλητικού πνεύματος των παιδιών  και των νέων της περιοχής».

Με τη σειρά του ο Διευθυντής του 3ου Δημοτικού Σχολείου Διδυμοτείχου, Σταύρος Παπαμιχαήλ, είπε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι γι’ αυτή την πρωτοβουλία διότι στην περιοχή μας δεν έχει συμβεί κάτι ανάλογο. Ευελπιστούμε να ακολουθήσουν κι άλλες τέτοιου είδους ενέργειες σε άλλες σχολικές μονάδες. Ως Διευθυντής προσπαθώ να κάνω ότι καλύτερο για τα παιδιά του σχολείου κι ευχαριστώ πολύ πάλι όλους όσους συνέβαλλαν στην ολοκλήρωση του έργου».

Εκ μέρους της bwin, η Ιωάννα Μπερίου, Διευθύντρια Εταιρικής Επικοινωνίας, δήλωσε: «Βρεθήκαμε στο Διδυμότειχο, εκεί όπου χτυπάει η καρδιά της ακριτικής ηπειρωτικής Ελλάδας, μία ανάσα από την Τουρκία. Ολοκληρώσαμε γεμάτοι περηφάνια για τα παιδιά του Δήμου, πολύ νωρίτερα από την αρχή της νέας σχολικής χρονιάς, δύο πλήρως ανακαινισμένα γήπεδα. Όχι μόνο οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου αλλά κι ολόκληρου του Διδυμοτείχου θα μπορούν πλέον να χαίρονται γήπεδα επαγγελματικών προδιαγραφών. Τους ευχαριστούμε πολύ που στέκονται εκεί για όλους εμάς».

Οι συγκεκριμένες δράσεις στον Έβρο, θα ολοκληρωθούν το φθινόπωρο του 2020 και με άλλα έργα καθοριστικής σημασίας για τις ακριτικές τοπικές κοινωνίες του Νομού.

Η bwin, στηρίζει το έργο της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί», ως αναπόσπαστο κομμάτι της στρατηγικής εταιρικής κοινωνικής της ευθύνης με τίτλο bwincares.