Η ΗΛΙΟΣ πρωτοπορεί με τα Artesian Pasta Straws, τα βιοδιασπώμενα καλαμάκια από ζυμαρικό

Η Βιομηχανία Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ καινοτομεί παρουσιάζοντας τα μοναδικά artesian pasta straws®, τα βιοδιασπώμενα καλαμάκια από ζυμαρικό, που ήρθαν για να αλλάξουν τα δεδομένα στην αγορά.

Ειδικότερα, τα artesian pasta straws®, τα οποία κυκλοφορούν σε 3 χαρούμενα χρώματα, φυσικό, κόκκινο και πορτοκαλί, προορίζονται για χρήση σε κρύα ροφήματα, όπως παγωμένο καφέ, χυμό, γάλα, αναψυκτικά, νερό, αλκοολούχα ποτά, smoothies κλπ. Η φιλοσοφία και το όνομα των artesian pasta straws®είναι εμπνευσμένα από το φαινόμενο του ‘αρτεσιανού φρέατος’ όπου καθαρό νερό αναβλύζει μέσα από ένα «σωλήνα» που δημιουργεί η ίδια η φύση. Ένας παρόμοιος φυσικός σωλήνας είναι και τα βιοδιασπώμενα καλαμάκια από ζυμαρικό τα οποία δημιούργησε  η Βιομηχανία Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι τα artesian pasta straws®παράγονται από σιμιγδάλι και είναι φιλικά προς το περιβάλλον αφού κομποστοποιούνται μετά τη χρήση, σε αντίθεση με το κοινό χαρτί και πλαστικό. Κυκλοφορούν σε πρακτική συσκευασία που ανοιγοκλείνει, διατηρώντας προστατευμένο μέχρι και το τελευταίο καλαμάκι ενώ το σήμα που έχει επιλεγεί, μία λευκή φάλαινα  φυσητήρας, συνδέει με σαφή τρόπο τις καθαρές θάλασσες με την περιβαλλοντική ευαισθησία της εταιρίας ΗΛΙΟΣ.

Τα artesian pasta straws®, το καινοτόμο λανσάρισμα της Βιομηχανίας Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ, αποτελεί μια σύγχρονη, αειφόρο πρόταση που αναδεικνύει απόλυτα ότι η εταιρία συμβαδίζει με την εποχή και αφουγκράζεται τις ανάγκες της κοινωνίας, στοχεύοντας στη μείωση του όγκου των πλαστικών και στη διατήρηση ενός καθαρού πλανήτη.