50.000€ για την ΕΛΕΠΑΠ από τη WIND Running Team

Η WIND για τη στήριξη του έργου της ΕΛΕΠΑΠ ενεργοποίησε μια σειρά «μηχανισμών», πριν αλλά και κατά τη διάρκεια των αγώνων, καταφέρνοντας να συγκεντρώσει το ποσό των 50.000€ για τα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ. Την επιταγή με το ποσό που συγκεντρώθηκε είχαν τη χαρά να παραδώσουν οι ίδιοι οι πρεσβευτές της WIND Running Team στην πρόεδρο και τα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ  στο πλαίσιο της  Xριστουγεννιάτικης Γιορτής τους, που πραγματοποιήθηκε στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών.

«Με μεγάλη χαρά προσφέρουμε σήμερα στην ΕΛΕΠΑΠ το ποσό που συγκέντρωσαν με τη συμμετοχή τους στον Κλασικό Μαραθώνιο Αθηνών τα μέλη της WIND Running Team , οι πρεσβευτές της ομάδας μας καθώς και όλοι οι φίλοι που μέσω του Facebook ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση της WIND για να ενισχύσουν το έργο της ΕΛΕΠΑΠ. Το μήνυμα προσφοράς και αλληλεγγύης που στέλνουμε όλοι μαζί σήμερα έχει ιδιαίτερη αξία αυτήν την δύσκολη περίοδο για την κοινωνία μας. Ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή τους στην προσπάθεια που έγινε και ανανεώνουμε το ραντεβού μας στον επόμενο αγώνα, διότι δε σταματάμε να στηρίζουμε αυτούς που μας χρειάζονται.» Ανέφερε ο Διευθυντής Εταιρικών Σχέσεων WIND Ελλάς, Γιώργος Τσαπρούνης στη διάρκεια της εκδήλωσης.

Στο πλαίσιο του 30ου Κλασσικού Μαραθωνίου Αθηνών η συμμετοχή των 26.000 δρομέων, ελλήνων και ξένων, συνέβαλε στην πρωτοβουλία κοινωνικής αλληλεγγύης της WIND για τη στήριξη του έργου της ΕΛΕΠΑΠ, καθώς για καθέναν η WIND δωρίζει 10 ευρώ στα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ. Παράλληλα, στον αγώνα έλαβαν μέρος με τα χρώματα της WIND Running Team οι Έυα Αντωνοπούλου, Πάνος Βλάχος, Ναταλία Δραγούμη, Νίκη Κάρτσωνα, Νικολέττα Ράλλη, Χρήστος Φερεντίνος, Δούκισσα Νομικού, Ευγενία Μανωλίδου και Εύη Φραγκάκη, ως πρεσβευτές της WIND Running Team, καθώς για κάθε έναν «πρεσβευτή» η WIND προσέφερε στην ΕΛΕΠΑΠ το ποσό των 1000€.

«Όλη η οικογένεια της ΕΛΕΠΑΠ, παιδιά , γονείς, προσωπικό, διεύθυνση, διοίκηση, εκφράζουν  την απεριόριστη  ευγνωμοσύνη τους στην WIND, στους Πρεσβευτές της, στην ομάδα της WIND Running Team, και σε όλους τους δρομείς που στήριξαν μέσα από τον αγώνα τους στα 5, στα 10 και 42χλμ. τα «Βήματα Ζωής» των παιδιών της ΕΛΕΠΑΠ, τα «Βήματα Ζωής» των παιδιών με αναπηρία και συμμετείχαν σε αυτό το μεγάλο θαύμα της αγάπης. Η ανταπόκριση του κόσμου υπήρξε πρωτοφανής. Χάρη στην κοινή προσπάθεια όλων, η WIND θα προσφέρει θεραπείες αποκατάστασης σε 115 παιδιά με αναπηρία για έναν ολόκληρο χρόνο. Σας ευχαριστούμε όλους μέσα από την καρδιά μας και σας ευχόμαστε Καλές Γιορτές με υγεία.» Δήλωσε από την πλευρά της η Πρόεδρος της ΕΛΕΠΑΠ, κα Μαριάννα Μόσχου.

Επιπρόσθετα, η WIND έδωσε τη δυνατότητα σε όλους τους δρομείς του 30ου Κλασικού Μαραθωνίου Αθηνών να συνεισφέρουν στην ΕΛΕΠΑΠ. Για κάθε έναν από τους 26.000 δρομείς της διοργάνωσης που πέρασαν κάτω από την ΑΨΙΔΑ ΑΓΑΠΗΣ με τη σήμανση «I like WIND – Πάτα like και πρόσφερε» η οποία βρίσκονταν επί της λεωφόρου Βας. Σοφίας, η WIND δώρισε 1 ευρώ στην ΕΛΕΠΑΠ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ