Η 3αλφα παρέχει στους εργαζομένους της δωρεάν τεστ Covid – 19

Η 3αλφα – ΑΦΟΙ Κ. ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Α.Ε.Β.Ε., με υψηλό αίσθημα ευθύνης και προσαρμοσμένη στη νέα πραγματικότητα, προσέφερε σε όλους τους εργαζομένους της δωρεάν διεξαγωγή διαγνωστικών τεστ για τον Covid – 19 πριν την επιστροφή τους στους χώρους εργασίας τους από την καλοκαιρινή τους άδεια.

Συγκεκριμένα, στις εγκαταστάσεις της εταιρείας, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του εργοστασίου, υπό την αιγίδα της 3αλφα και σε συνεργασία με εξειδικευμένο διαγνωστικό φορέα, διενεργήθηκαν διαγνωστικοί έλεγχοι τόσο στο εργατικό όσο και στο διοικητικό προσωπικό της εταιρείας. Μέσα από αυτή την ενέργεια, η 3αλφα ανταποδίδει έμπρακτα την αφοσίωση και την αγάπη της προς τους ανθρώπους της και τις οικογένειές τους φροντίζοντας για την ασφάλειά τους και την θωράκιση της υγείας τους, όσο αυτό είναι δυνατό.

Από την πρώτη μέρα που εμφανίστηκε η πρωτόγνωρη πανδημία του Covid-19, η 3αλφα – ΑΦΟΙ Κ. ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Α.Ε.Β.Ε. ευθυγραμμίστηκε απόλυτα με όλα τα πρωτόκολλα υγιεινής και τα μέτρα που τέθηκαν από την Πολιτεία για την προστασία των ανθρώπων της αλλά και την απρόσκοπτη λειτουργία του εργοστασίου ακόμα και σε αυτές τις πρωτόγνωρες συνθήκες.