Η DIAGEO Hellas «σερβίρει υπεύθυνα» στο Bar Show

Η DIAGEO Hellas, έδωσε το στίγμα της υπεύθυνης κατανάλωσης αλκοόλ στο Athens Bar Show, στις 26 και 27 Νοεμβρίου 2012, με σειρά δράσεων σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (ΙΟΑΣ) «Πάνος Μυλωνάς». Με οδηγό μία από τις εταιρικές της αξίες, «το πάθος της για τους πελάτες και τους καταναλωτές», η DIAGEO αναγνωρίζει ότι ο ρόλος των επαγγελματιών του κλάδου είναι κρίσιμος για την προώθηση προτύπων άριστου και υπεύθυνου σερβιρίσματος και έχει δεσμευτεί να συνεχίσει να τους παρέχει ουσιαστική υποστήριξη στις προσπάθειες τους για την προώθηση της υπεύθυνης κατανάλωσης στους χώρους που δραστηριοποιούνται.

Η DIAGEO Hellas μοιράστηκε πρακτικές συμβουλές σχετικά με το υπεύθυνο σερβίρισμα με 1.700 από τους επισκέπτες της διοργάνωσης. Πιο συγκεκριμένα, bartenders και ιδιοκτήτες bar ενημερώθηκαν για  τις πρακτικές του υπεύθυνου σερβιρίσματος, οι οποίες περιλαμβάνουν τη αντιμετώπιση και πρόληψη από την πλευρά του bartender της αλόγιστης κατανάλωσης, καθώς και τα  κοινά που δεν πρέπει να σερβίρουν όπως π.χ. τα άτομα κάτω των 18 ετών. Επιπλέον, σε συνεργασία με το ΙΟΑΣ «Πάνος Μυλωνάς», η Diageo Hellas προσέφερε σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο τη δυνατότητα στους παρευρισκόμενους να ενημερωθούν για το αλκοόλ και την οδήγηση, αλλά και να «βιώσουν» τις αρνητικές συνέπειες του συνδυασμού αυτών. Στο πλαίσιο αυτό, περισσότερα από 600 άτομα δοκίμασαν τα ειδικά γυαλιά προσομοίωσης μέθης, ενώ 116 επαγγελματίες έμαθαν, με τη βοήθεια φιλικού αλκοτέστ πώς επηρεάζεται το επίπεδο αλκοόλ στο αίμα τους σε σχέση με την ποσότητα αλκοόλ που τυχόν κατανάλωσαν.

Το Bar Show, το οποίο διοργανώθηκε φέτος για 3η φορά από την εταιρεία Bar Academy Hellas και συγκέντρωσε περισσότερους από 2.000 επαγγελματίες, είναι η μεγαλύτερη διοργάνωση του χώρου στην Ελλάδα. Σκοπός της παρουσίας της DIAGEO Hellas στην εκδήλωση ήταν να συνεισφέρει στην ουσιαστική εκπαίδευση των επαγγελματιών του κλάδου γύρω από την υπεύθυνη κατανάλωση το ρόλο του επαγγελματία bartender και το υπεύθυνο σερβίρισμα αλκοόλ  τόσο μέσα από τη θεωρία όσο και στην πράξη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ