Coca-Cola: Kοντά στα Παιδικά Χωριά SOS

Για πέμπτη συνεχή χρονιά, η Coca-Cola βρέθηκε κοντά στα Παιδικά Χωριά SOS, διοργανώνοντας μια μαγική χριστουγεννιάτικη γιορτή. Την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου, πάνω από 70 παιδιά προσκλήθηκαν, να απολαύσουν τη μαγεία των Χριστουγέννων, αποδεικνύοντας πως υπάρχουν λόγοι για να πιστεύουμε σε ένα καλύτερο αύριο.

Η Coca-Cola ετοίμασε ένα χιονισμένο χριστουγεννιάτικο σκηνικό, στο οποίο τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν με δημιουργικές δραστηριότητες, αλλά και να απολαύσουν μοναδικές χριστουγεννιάτικες λιχουδιές. Στη συνέχεια, οι NEBMA και η Alessandra Rassimov τραγούδησαν τις επιτυχίες τους αλλά και τα κάλαντα παρέα με τα παιδιά, γεμίζοντας το χώρο μελωδίες. Ο ενθουσιασμός των παιδιών κορυφώθηκε φυσικά με την εμφάνιση του Άγιου Βασίλη, που ήταν εκεί όπως κάθε χρόνο για να μοιράσει δώρα στα παιδιά και να φωτογραφηθεί μαζί τους.

Αναγνωρίζοντας το έργο και την προσφορά των ‘Παιδικών Χωριών SOS’ στο να προσφέρουν αγάπη και φροντίδα στα παιδιά που το έχουν ανάγκη, η Coca-Cola βρίσκεται εδώ και χρόνια δίπλα στην προσπάθειά τους. Πέρα λοιπόν από τη διοργάνωση της μαγικής γιορτής, η Coca-Cola προχώρησε και φέτος στην οικονομική ενίσχυση των Παιδικών Χωριών SOS, αποδεικνύοντας έμπρακτα το σεβασμό της στο έργο τους, αλλά και στέλνοντας ένα μήνυμα χαράς και αισιοδοξίας: πως υπάρχουν λόγοι για να πιστεύουμε σε ένα καλύτερο αύριο, και ένας από αυτούς είναι σίγουρα τα παιδικά χαμόγελα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ