Τα ΟΚ! Anytime Markets και η Urban Act δίνουν «Χρώμα στα Νοσοκομεία»

Τα OK! Anytime Market, συνέβαλλαν στην υλοποίηση του προγράμματος «Χρώμα στα Νοσοκομεία» στο Θριάσιο νοσοκομείο. Σε συνεργασία με την ομάδα της Urban Act, στηρίζοντας το ευρύτερο πρόγραμμα, τα ΟΚ Anytime Market πραγματοποίησαν μια σειρά από τοιχογραφίες στον χώρο της υποδοχής του Θριάσιου Νοσοκομείου, η οποία σηματοδοτεί την αρχή μιας σειράς εικαστικών παρεμβάσεων στο εν λόγω Νοσοκομείο.

Το νέο πρόγραμμα «Χρώμα Στα Νοσοκομεία» που υλοποιείται από την ομάδα της Urban Act, έρχεται να δώσει χρώμα στους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους των Νοσοκομείων της Ελλάδας. Mε τον τρόπο αυτό επιθυμεί να εκφράσει ένα μεγάλο ευχαριστώ στους Γιατρούς, τους Νοσηλευτές και σε όλους τους εργαζόμενους στις μονάδες υγείας, που καθημερινά στέκονται δίπλα στους συνανθρώπους τους. Επιπροσθέτως, στόχος του προγράμματος είναι να βελτιωθούν οι χώροι εργασίας, ώστε να ανταποκρίνονται και να υποβοηθούν το έργο του προσωπικού, αλλά και να δημιουργήσουν μια πιο όμορφη εικόνα για τους ασθενείς και τους επισκέπτες του Νοσοκομείου.

O κος Δημήτρης Αντωνίου, Διοικητής του ΓΝΕ «Θριάσιο» δήλωσε, «Χαιρετίζω με ιδιαίτερη χαρά την πρωτοβουλία και τη δράση των OK! Anytime Markets και της Urban Act και θέλω να τους ευχαριστήσω για την προσφορά τους. Τέτοιες ενέργειες στη δύσκολη αυτή περίοδο προσφέρουν αισιόδοξα μηνύματα και στηρίζουν το πολύτιμο έργο των εργαζομένων του Νοσοκομείου».

Η κα. Μαρία Αρτίκη, Διευθύντρια Marketing & Επικοινωνίας  των OK! Anytime Markets δήλωσε:  «Τα ΟΚ! Anytime Markets με αίσθημα ευθύνης στηρίζουν τις ενέργειες κοινωνικής προσφοράς και βρίσκονται εκεί που υπάρχει ανάγκη. Είμαστε πολύ περήφανοι που σε συνεργασία με την Urban Act συνεχίζουμε τις δράσεις ενισχύοντας τις ευπαθείς ομάδες και κατ’ επέκταση την κοινωνία. Στόχος όλων εμάς είναι να συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα στον άνθρωπο και να προσφέρουμε στην κοινωνία, δημιουργώντας ένα καλύτερο αύριο».