Wind: Δίπλα σε απόρους και αστέγους

    Η WIND στηρίζει το Χριστουγεννιάτικο bazaar βιβλίου του BHMA FM 99,5 και προσκαλεί όλους στην Τεχνόπολις από την Πέμπτη 13 μέχρι και την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου να προσφέρουν ένα ευρώ, για ένα βιβλίο ενισχύοντας με αυτόν τον τρόπο το Ίδρυμα Αστέγων του Δήμου Αθηναίων.

    Με 1 μόλις ευρώ καθένας μπορεί να αποκτήσει οποιοδήποτε βιβλίο των εκδόσεων «ΤΟ ΒΗΜΑ» και «ΤΑ ΝΕΑ» ανάμεσα στα 200.000 που θα διατεθούν κατά τη διάρκεια του bazaar καλύπτοντας ένα πλήθος θεμάτων όπως ιστορία, λογοτεχνία, μαγειρική, ταξίδι και παιδί. Το σύνολο των χρημάτων θα διατεθούν στο Ίδρυμα Αστέγων του Δήμου Αθηναίων για τα συσσίτια από τα οποία τρέφονται καθημερινά 1.500 άποροι και άστεγοι συμπολίτες μας και για την προμήθεια τροφίμων για 1.250 οικογένειες του κέντρου της Αθήνας.

    Ο Διευθυντής Εταιρικών Σχέσεων της WIND κ. Γιώργος Τσαπρούνης με αφορμή την παρουσίαση του Χριστουγεννιάτικου bazaar δήλωσε: «Η συμμετοχή μας στο Χριστουγεννιάτικο bazaar βιβλίου εντάσσεται στο πρόγραμμα δράσεων μας για να διαδώσουμε το μήνυμα των Χριστουγέννων στην πόλη μας. Σε μια Αθήνα που φέτος βρίσκεται δίπλα σε όσους το έχουν ανάγκη και κάνει πράξη την αλληλεγγύη για όλους.»

    Το φιλανθρωπικό bazaar θα πλαισιωθεί από Χριστουγεννιάτικα καλλιτεχνικά δρώμενα με τη συμμετοχή αγαπημένων ερμηνευτών και καλλιτεχνών. Μεταξύ άλλων θα εμφανιστούν ζωντανά η Παιδική Χορωδία Δ. Τυπάλδου, το Ωδείο Αθηνών, το Κουιντέτο Χάλκινων Πνευστών «Suono», οι Zero Zero και άλλα καλλιτεχνικά groups με μουσικά ακούσματα από όλο τον κόσμο όπως φλαμένγκο, σουινγκ, λάτιν, αργεντίνικο τάνγκο. Αλλά και τα παιδιά θα μπορούν να χαρούν το παιχνίδι τους με τις νιφάδες του χιονιού στο snow globe που θα στηθεί στο χώρο της εκδήλωσης ειδικά για αυτά.

    Το bazaar θα φιλοξενηθεί στην αίθουσα «Νίκος Γκάτσος» της Τεχνόπολις στο Γκάζι και θα είναι ανοιχτό στο κοινό από τις 11:00 το πρωί μέχρι τις 21:00 το βράδυ.

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ