Δωρεά Ενδυμάτων για τις γυναίκες πρόσφυγες στην Ελλάδα από τον Όμιλο ORS

Ο Ελβετικός Όμιλος ORS – κορυφαίος πάροχος δημιουργίας και διαχείρισης κέντρων υποδοχής και διαμονής προσφύγων προχωρά σε μία σημαντική δωρεά ενδυμάτων για γυναίκες πρόσφυγες στην Ελλάδα μέσω του Δικτύου Μέλισσα.

Συγκεκριμένα, ο Όμιλος ORS, δωρίζει 1.000 γυναικεία ενδύματα στο Δίκτυο Μέλισσα, το οποίο ιδρύθηκε το 2014 με σκοπό την ενδυνάμωση και την ένταξη γυναικών που προέρχονται από περισσότερες από 45 χώρες.

Σύμφωνα με τον επικεφαλής Διεθνών Αγορών του Ομίλου ORS Group Wilhelm Brunner “Η δωρεά 1.000 ολοκαίνουργιων γυναικείων ενδυμάτων στοχεύει στην διευκόλυνση και ενίσχυση των μεταναστριών που ζουν στην Ελλάδα και ταυτόχρονα προσφέρει ουσιαστική υποστήριξη σε ένα ΜΚΟ με ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο και κοινωνικό αντίκτυπο, όπως η Μέλισσα. Βασικό μέλημα της ORS, η οποία έχει 28  χρόνια εμπειρίας στην διαχείριση δομών προσφύγων στην Ελβετία, την Αυστρία, την Γερμανία και την Ιταλία, είναι η προσφορά και η συμβολή της, στην προσπάθεια που καταβάλει η Ελλάδα στην περίθαλψη των προσφύγων, ακολουθώντας τα ίδια υψηλά πρότυπα άλλων ευρωπαϊκών χωρών”.

Η Ιρίνα Στεπάνοβα, συνιδρύτρια του Δικτύου Μέλισσα, αναφορικά με την δωρεά τόνισε: “Το Δίκτυο Μέλισσα λειτουργεί με στόχο την προώθηση της ένταξης, της αμοιβαίας κατανόησης, της αλληλεγγύης, και την δημιουργία μιας γέφυρας επικοινωνίας και αλληλοϋποστήριξης με την κοινωνία υποδοχής. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Όμιλο ORS για αυτήν την δωρεά, γιατί με αυτή του την πρωτοβουλία υποστηρίζει και βελτιώνει την καθημερινότητα των γυναικών προσφύγων στην χώρα μας”.