Η W.I.N. Hellas στην εκπομπή «Προσφέρω» Πρώτου Πρόγραμμα 07.11.2020

Η εκπομπή του Πρώτου Προγράμματος, «Προσφέρω», που μεταδίδεται κάθε Σάββατο στις 15:00 και αναμεταδίδεται από τη Φωνή της Ελλάδας για τους Έλληνες σε όλο τον κόσμο, δίνει βήμα σε εθελοντικές πρωτοβουλίες και φορείς που με τη δράση τους προσφέρουν στην κοινωνία αλλά και στη χώρα συνολικά.

Η θεματολογία της εκπομπής καλύπτει όλους τους τομείς δράσης κοινωνικής προσφοράς, όπως η υγεία, η εκπαίδευση, ο πολιτισμός και το περιβάλλον.

Επιδίωξη της εκπομπής είναι να ενημερώνει και να ευαισθητοποιεί το κοινό για θέματα κοινωνικής προσφοράς και να το φέρνει σε επαφή με τη φιλοσοφία και την κουλτούρα του εθελοντισμού.

Ημερομηνία μετάδοσης: Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2020, στις 15:00

Η W.I.N. Hellas στην εκπομπή «Προσφέρω» 

Η Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου και CEO της WIN Hellas, Μάντα Τσαγκιά – Παπαδάκου, είναι προσκεκλημένη της Αθηνάς Γιόγιακα στην εκπομπή «Προσφέρω», που μεταδίδεται το Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2020, στις 15:00 από το Πρώτο Πρόγραμμα και τη Φωνή της Ελλάδος.

Η W.I.N. HELLAS – Διεθνής Υποστήριξη Γυναικών είναι μια μη κυβερνητική οργάνωση. Ιδρύθηκε στην Ελλάδα τον Σεπτέμβριο του 2006 από τη Μάντα Τσαγκιά – Παπαδάκου και μάχεται για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών.

Αναπτύσσει δράσεις που αποσκοπούν στην πρόληψη και την αντιμετώπιση της κακοποίησης των γυναικών και την προώθηση της ισότητας των φύλων. Η Μάντα Τσαγκιά – Παπαδάκου συζητά με την Αθηνά Γιόγιακα για τα φαινόμενα βίας κατά των γυναικών και την αύξησή τους κατά τη διάρκεια του lockdown, το ψυχο-εκπαιδευτικό πρόγραμμα της W.I.N Hellas με στόχο την ενδυνάμωση των γυναικών που έχουν υποστεί κακοποίηση και τα online ψυχο-εκπαιδευτικά προγράμματα που διοργανώνει η W.I.N. Hellas.

Επιμέλεια-παρουσίαση εκπομπής: Αθηνά Γιόγιακα.

Info

Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2020, ώρα 15:00

Εκπομπή: «Προσφέρω»Win Hellas – κ. Μάντα Τσαγκιά – Παπαδάκου, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου και CEO της W.I.N. Hellas

Live Streaming: webradio.ert.gr/protowebradio.ert.gr/i-foni-tis-elladas/

Facebook: www.facebook.com/protoprogramma.ert www.facebook.com/voiceofgreece.ert