Μόνο στα ΑΒ Βασιλόπουλος η νέα σειρά απορρυπαντικών OceaniQ

Η νέα σειρά απορρυπαντικών και καθαριστικών σε μπουκάλια που προέρχονται από 100% ανακυκλωμένα αλιευτικά δίχτυα, έχουν vegan σύσταση & αποτελεσματική καθαριστική δράση,

Για σένα που θέλεις να φροντίζεις το σπίτι σου και μαζί και το περιβάλλον.

Για σένα που βλέπεις τον πλανήτη ως το μεγάλο σπίτι, δικό σου και όλων εμάς.

Για σένα που δεν μένεις απαθής στη ρύπανση των θαλασσών και των ωκεανών μας από το πλαστικό.

Γιατί έτσι σκεφτόμαστε και εμείς στην ΑΒ Βασιλόπουλος και #allazoumesinithies με μια σειρά από δράσεις και πρωτοβουλίες που στόχο έχουν να συνεισφέρουν στην προστασία του πλανήτη μας.

Γι’ αυτό και φέρνουμε την OceaniQ, κατ’ αποκλειστικότητα στα καταστήματά μας.

Πρόκειται για μια νέα σειρά* απορρυπαντικών και καθαριστικών, σε μπουκάλια που προέρχονται από 100% ανακυκλωμένα αλιευτικά δίχτυα τα οποία αποβάλλονται στις θάλασσες και στους ωκεανούς.

Γιατί το μεγαλύτερο ποσοστό του πλαστικού που βρίσκεται σήμερα σε θάλασσες και ωκεανούς, προκύπτει από πεταμένα αλιευτικά δίχτυα τα οποία και αποτελούν μια από τις μεγαλύτερες απειλές για τη θαλάσσια ζωή.

Γιατί συλλέγοντας και ανακυκλώνοντάς τα για τις συσκευασίες των OceaniQ, συνεισφέρουμε σε ένα πιο καθαρό πλανήτη.

Γιατί τα OceaniQ, είναι προϊόντα που έχουν φτιαχτεί με σκέψη και συνείδηση. Με τη δύναμη της φύσης, έχουν αποτελεσματική καθαριστική δράση, για να καλύψουν τις ανάγκες καθαρισμού και υγιεινής του δικού σου σπιτιού αλλά και vegan σύσταση, χωρίς ζωικά συστατικά.

Τώρα, με τα OceaniQ, φροντίζοντας το σπίτι σου, φροντίζεις το περιβάλλον!

ΑΒ. Για ό,τι θέλεις να είσαι.

#allazoumesinithies