P&G: Μία πράξη αγάπης

    Για πάνω από μισό αιώνα οι Έλληνες και οι Ελληνίδες τιμούν με την εμπιστοσύνη τους την P&G  για να φροντίσουν τον εαυτό τους, την οικογένειά τους και το χώρο στον οποίο ζουν. Τα τελευταία δύο χρόνια, την περίοδο των Χριστουγέννων η P&G θέλησε να ανταποδώσει αυτή την εμπιστοσύνη δίνοντας στιγμές χαράς σε κάποιους ανθρώπους που είχαν ανάγκη.

    Πέρυσι 240,000 προϊόντα P&G έφτασαν σε όλη την Ελλάδα σε 30.000 οικογένειες – ως δώρο αγάπης. Και την εφετινή χρονιά συνεχίζοντας αυτό το «ταξίδι» για 3η χρονιά, η P&G φιλοδοξεί να αγγίξει ακόμη περισσότερους ανθρώπους και βάζει στόχο να προσφέρει 280.000 προϊόντα σε 35.000 οικογένειες.

    Αξίζει να υπογραμμιστεί πως την εφετινή προσπάθεια αγγαλίαζει και η εταιρεία Barilla η οποία προσφέρει κουπόνια στα πακέτα στήριξης της P&G.

    Ο μηχανισμός της ενέργειας δεν αλλάζει. Η P&G καλεί τον κόσμο να προτείνει τον άνθρωπο ή την οικογένεια που θέλει να βοηθήσει στέλνοντας ένα μήνυμα στην ιστοσελίδα www.pgmazi.gr είτε καλώντας στο τηλέφωνο 21-11-804-904 από τις 9 το πρωί ως τις 9 το βράδυ καθημερινά, και από τις 9 το πρωί ως τις 3 το απόγευμα τα Σαββατοκύριακα, δίνοντάς μόνο το ονοματεπώνυμο και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας του προτεινόμενου παραλήπτη. Η P&G θα αναλάβει όλα τα υπόλοιπα μέχρι το δώρο να φτάσει στον προορισμό του κάνοντας την αγάπη πράξη, για ακόμη μία χρονιά.

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ