EuroCharity: Ολοκληρώθηκε η διαδικασία επιλογής των Προγραμμάτων ΜΚΟ

    Η EuroCharity για μια ακόμα χρονιά, έκανε πράξη τη δέσμευσή της ενισχύοντας την κοινωνία των πολιτών μέσω της ετήσιας διαδικασίας χρηματοδότησης προγραμμάτων ΜΚΟ.  Η διαδικασία ανάδειξης των Προγραμμάτων ΜΚΟ που θα χρηματοδοτηθούν από τη EuroCharity για το 2011, ξεκίνησε την Τρίτη, 11 Σεπτεμβρίου 2012 με την πρόσκληση συμμετοχής προς τις ενδιαφερόμενες Οργανώσεις, συνεχίστηκε με τη ψηφοφορία των υποψήφιων Προγραμμάτων στην επίσημη σελίδα της EuroCharity στο Facebook (www.facebook.com/EuroCharityGR) και ολοκληρώθηκε με τη συνεδρίαση της Ειδικής Επιτροπής την Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012. Αξίζει να σημειωθεί η μεγάλη συμμετοχή του κόσμου στην ηλεκτρονική ψηφοφορία η οποία έγινε για πρώτη χρονιά μέσω Facebook, καθώς 7.347 άτομα ψήφισαν τη ΜΚΟ της επιλογής τους (5.200 επιβεβαιωμένες ψήφοι).

    Η Ειδική Επιτροπή αποφάσισε να χρηματοδοτηθούν συνολικά δύο Προγράμματα ΜΚΟ για το τρέχον έτος. Με βάση τα αποτελέσματα της  ψηφοφορίας και της γνωμοδότησης των μελών της Επιτροπής οι δράσεις που τελικά θα χρηματοδοτηθούν από τη EuroCharity για το 2012 είναι το πρόγραμμα «Ενώνουμε τις δυνάμεις μας για 60 παιδιά σε κίνδυνο. Μαζί θα τα καταφέρουμε!» του οργανισμού Το Χαμόγελο του Παιδιού και το πρόγραμμα «Προστατευμένα Διαμερίσματα» του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων ΑμεΑ Ν. Φθιώτιδας.

    Η κ. Ρεγγίνα Σότρα, Stakeholder Relations Manager, EuroCharity, δήλωσε σχετικά με την ψηφοφορία: «Η EuroCharity ευχαριστεί θερμά όλους όσοι συμμετείχαν στην ψηφοφορία, στηρίζοντας το Πρόγραμμα της επιλογής τους, καθώς και τις ΜΚΟ που έλαβαν μέρος σε αυτή. Φτάνοντας τα 14 χρηματοδοτούμενα προγράμματα μέχρι σήμερα, διαπιστώνουμε την έντονη κοινωνική ευαισθησία και αλληλεγγύη των συμπολιτών μας που ενισχύει η σημερινή οικονομική συγκυρία και δεσμευόμαστε ότι, μέσω του θεσμού της χρηματοδότησης θα συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε την κοινωνία των πολιτών και τα επόμενα χρόνια

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ